Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută aparte și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Ce a declarat artista

Publicat pe 14.03.2022 la 14:32 Actualizat pe 14.03.2022 la 15:37

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută aparte și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Ce a declarat artista și care a fost ocazia specială pentru care s-a transformat complet.

Başak Gümülcinelioğlu poartă o rochie roz pal cu decolteu și are părul desprins, pieptănat într-o parte

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Actrița a reușit să impresioneze publicul cu rolul său din comedia romantică în care joacă alături de Hande Erçel și Kerem Bürsin.

Nu este totuși singura producție în care vedeta poate fi urmărită, iar aparițiile sale din mediul online fac de asemenea deliciul internauților de pretutindeni. Cea mai recentă transformare a frumoasei actrițe a reușit să-i impresioneze pe mulți admiratori.

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută aparte

Başak Gümülcinelioğlu se numără printre actrițele Turciei care au militat la începutul lunii martie pentru drepturile femeilor din toată lumea. Cu această ocazie, vedeta a îmbrăcat o ținută aparte și s-a lăsat fotografiată altfel decât o cunoaște publicul său.

Într-o ținută din anul 1960, așa a apărut Başak Gümülcinelioğlu pe contul personal de Instagram, acolo unde se află cei mai mulți dintre fani. Aceasta a făcut parte dintr-un eveniment care a reușit să aducă împreună 24 de femei celebre care au sărbătorit feminitatea. Başak Gümülcinelioğlu s-a transformat astfel în Süreyya Ağaoğlu, prima femeie avocat din Turcia și a reușit să readucă la viață istoria țării sale. Fotografia a fost însoțită de un puternic mesaj îndreptate către reprezentantele sexului frumos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă o femeie a reușit să-și ducă la îndeplinire planurile în vremurile acelea dificile, acesta este cu siguranță un exemplu pozitiv în viața mea. În același timp, am fost foarte fericită să îi duc mai departe numele. Sper ca umanitatea să se îndrepte spre vremuri mai bune, acolo unde nimeni nu ne mai separă pe categorii.”, a scris Başak Gümülcinelioğlu.

Citește și: 5 lucruri pe care nu le știai despre Bige Önal din “Dragostea pluteste în aer”. Cum este actrița în viața reală

Mesajul a fost apreciat de peste 70 de mii de internauți, iar sute dintre aceștia au lăsat și câteva comentarii. Başak Gümülcinelioğlu are o comunitate strânsă în mediul online cu peste 1 milion de fani care îi apreciază în fiecare zi activitatea.

Detalii despre viața actriței Başak Gümülcinelioğlu

Başak Gümülcinelioğlu s-a născut pe 22 octombrie 1991 în Istanbul și a reușit de-a lungul timpului să se remarce ca actriță de teatru și cinema, dar și cântăreață. Are o soră, dar și un cățel și reușește să-și împartă timpul între familie și viața profesională.

În ciuda faptului că era doar un copil, Başak Gümülcinelioğlu a știut întotdeauna că trebuie să muncească pentru ceea ce își dorește și niciodată nu a profitat de faima părinților săi. A practicat balet, dar și patinaj, îndrumată totuși de cei dragi. Ulterior, a încercat să cânte la chitară și să învețe notele muzicale.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Părinții i-au insuflat întotdeauna dorința de muncă, însă cu toate acestea este prima actriță a familiei. Başak Gümülcinelioğlu susținute că nici măcar bunicii nu și-au dedicat timpul artelor, de-a lungul cele mai multe dintre rude s-au ocupat cu îndeletniciri uzuale.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din “Dragostea plutește în aer” formează un cuplu în viața reală. Cum arată cei doi împreună

“Tata a început munca la vârsta de 14 ani, iar mama mea la vârsta de 16 și au studiat în tot acest timp. Am crescut într-o familie foarte conștiincioasă. Nu mi s-a spus niciodată că trebuie să muncesc. Am văzut acest lucru ca pe un stil de viață.”, a declarat Başak Gümülcinelioğlu, conform Seriesturkish.com.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută aparte și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Ce a declarat artista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x