Filmul cu Aras Bulut Iynemli care a cucerit internetul. E numit ”bijuteria ascunsă” de către cinefili

Publicat pe 13.02.2024 la 17:22 Actualizat pe 13.02.2024 la 17:40

Cinefilii sunt încântați de un film turcesc, în care joacă Aras Bulut Iynemli. Ei numesc pelicula o ”bijuterie ascunsă”. Este vorba despre Miracol în celula nr. 7 în care actorul îi dă viață personajului Mehmet, aka Memo.

aras bulut iynemli si o fetita, personajul ova din film

Cinefilii sunt încântați de un film turcesc, în care joacă Aras Bulut Iynemli. Ei numesc pelicula o ”bijuterie ascunsă”. Este vorba despre Miracol în celula nr. 7 în care actorul îi dă viață personajului Mehmet, aka Memo.

Profimediaimages.ro

Regizat de Mehmet Ada Öztekin, Miracol în celula nr. 7 începe cu o viitoare mireasă care se emoționează atunci când pedeapsa capitală este abolită în Turcia. Curând, aflăm și motivul din spatele lacrimilor.

Citește și: Top 6 filme cu Aras Bulut Iynemli. În ce producții de succes îl mai poți urmări pe actorul din ”Suleyman Magnificul” și ”Trădarea”

Filmul cu Aras Bulut Iynemli care a cucerit internetul. E numit ”bijuteria ascunsă”

Filmul emoționant spune povestea lui Memo, un bărbat cu dizabilități intelectuale, care este acuzat pe nedrept de agresiune sexuală, răpirea și uciderea unei fetițe. Personajul este interpretat de actorul de origine turcă Aras Bulut Iynemli.

Protagonistul Memo și fiica sa, Ova, locuiesc cu bunica Fatma, într-un mic sat izolat. La tot pasul, bărbatul este umilit, iar lucrurile se precipită când Memo se ceartă cu copilul unui ofițer militar.

Totul se întâmplă după ce el economisește bani să cumpere un rucsac pentru copila sa, pe care acesta și-l dorea foarte mult. Însă înaintea ca el să ajungă la magazin, geanta este cumpărată de fiica unui ofițer.

Supărat, Memo o urmărește pe fetiță pentru geanta la care Ova visa. Ghinionul face ca fiica ofițerului să cadă de pe o stâncă și să moară. Memo încearcă să salveze copilul, dar intențiile lui sunt interpretate greșit și astfel ajunge acuzat de crimă.

Citește și: Top 5 filme și 5 seriale turcești de dragoste pentru Valentine's Day. Producții de urmărit pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților

Ofițerul este hotârât să-l condamne pe bărbat la moarte, iar în timp ce e închis, Memo suportă abuzuri îngrozitoare. Ova, hotârâtă să își vadă tatăl, fuge de acasă. Îi lasă bunicii un bilet în care îi explică tot. Aceasta face infarct citind cele notate.

Ova intervine pentru părintele său și încearcă să-i dovedească nevinovăția, iar acțiunea devine și mai emoționantă.

Pe Rotten Tomatoes, Miracolul din celula 7 are un scor impresionant de 85% din partea publicului. Filmul este viral și pe Tiktok, acolo unde internauții îl numesc ”bijuterie ascunsă”.

"L-am văzut de vreo trei ori și nu mă pot opri din plâns, copiii mei nu mă mai lasă să mă uit", a mărturisit cineva pe platforma de socializare.

Părerea a fost susținută de alți tiktokeri, care au fost impresionați de drama lui Memo.

Citește și: VIDEO | Oana Moșneagu și Vlad Gherman, scurt dans al mirilor. Cei doi se căsătoresc pe 2 iunie

În articolul

Filmul cu Aras Bulut Iynemli care a cucerit internetul. E numit ”bijuteria ascunsă” de către cinefili

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x