Cautare: 429 rezultate dupa tagul "filme"

Cronica filmelor care trebuie vizionate: My week with Marilyn, Billy Elliot, Frozen 2

acum 4 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: My week with Marilyn, Billy Elliot, Frozen 2.

Vunk lansează piesa Domnul Portocaliu, o poveste de dragoste ca-n filmele anilor '50

acum 16 zile

Trupa Vunk continuă povestea Domnului Portocaliu în 2020, de această dată, cu lansarea single-ului cu același nume, însoțit și de videoclipul oficial.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Felicia, înainte de toate, Bad Hair și Nine

acum 16 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Felicia, înainte de toate, Bad Hair și Nine.

Cronică filmelor care trebuie vizionate: Cărturan, The Lives of Others și Pina

acum 23 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Cărturan, The Lives of Others și Pina.

Cronică filmelor care trebuie vizionate: The Motorcycle Diaries, We need to talk about Kevin și Sahara

acum 25 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: The Motorcycle Diaries, We need to talk about Kevin și Sahara.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Soul Kitchen, Icarus și Deep: O aventură nesfârșită

acum 37 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Soul Kitchen, Icarus și Deep: O aventură nesfârșită.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Lumea e a mea, The Tribe și Les Triplettes de Belleville

acum 44 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Lumea e a mea, The Tribe și Les Triplettes de Belleville. filme,izolare,pozitia copilului,the curious case of benjamin button,leaving neverland

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Poziția Copilului, The curious case of Benjamin Button și Leaving Neverland

acum 46 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Poziția Copilului, The curious case of Benjamin Button și Leaving Neverland.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Nightcrawler și Son of Saul

acum 53 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Nightcrawler și Son of Saul.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Juste la fin du monde, Bad Education, The incredibles

acum 58 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Juste la fin du monde, Bad Education, The incredibles.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Charleston, Atlantics și The Big Short

acum 60 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Charleston, Atlantics și The Big Short

Recomandări de weekend 9 - 10 mai 2019. Cum poţi să te distrezi şi acasă

acum 64 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă un material cu cele interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekendul 9 - 10 mai 2020.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Toni Erdmann, The social network și Ratatouille

acum 65 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Toni Erdmann, The social network și Ratatouille.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: A beautiful day in the neighborhood, The beat that my heart skipped și Mr. gaga

acum 67 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: A beautiful day in the neighborhood, The beat that my heart skipped și Mr. gaga

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: "6,9 pe scara Richert" (2016) şi "Todo sombre mi madre" (Spania -1999)

acum 74 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: "6,9 pe scara Richert" (2016) şi "Todo sombre mi madre" (Spania -1999)

Recomandări de weekend 25-26 aprilie 2019. Cum poţi să te distrezi şi acasă

acum 78 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă un material cu cele interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekendul 25 - 26 aprilie 2020.

Recomandări de weekend 18-19 aprilie 2019. Cum poţi să te distrezi şi acasă

acum 85 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă un material cu cele interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekendul 18 - 19 aprilie 2020.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: "Cea mai fericită fată din lume" (Rom, 2009) şi "Victoria" (Ger, 2005)

acum 86 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: "Cea mai fericită fată din lume" (Rom, 2009) şi "Victoria" (Ger, 2005)

Recomandări de weekend 11 - 12 aprilie 2020. Cum poţi să te distrezi acasă

acum 92 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă un material cu cele interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekendul 11 - 12 aprilie 2020.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: "Bună! Ce faci?" (2010) şi "The Heat" (2013)

acum 100 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: "Bună! Ce faci?" (2010) şi "The Heat" (2013)

1
2
3
4
5
»