Cautare: 394 rezultate dupa tagul "filme"

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Jumanji: The Next Level și Ladies in Black

acum 5 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: The Next Level și Ladies in Black.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Cardinalul, Palace for the people și Jexi

acum 7 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Cardinalul, Palace for the people și Jexi.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: RE LOCA şi Tel Aviv on fire

acum 14 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: RE LOCA şi Tel Aviv on fire, două filme lansate în anul 2018

Star News. Delia s-a plimbat prin toate colțurile lumii și îi place să petreacă exclusivist

acum 28 zile

A călătorit aproape peste tot în lumea asta, în destinaţii la care unii nici măcar nu ar îndrăzni să viseze! Delia este pasionată de locații nu foarte comerciale, de culturi diverse, dar și de peisaje pe care le întâlnești, poate, doar în filme.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'

acum 28 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The Grand Challenge: Le Mans 66' , C'Est Quoi cette mamie?! și Crazy Richi Asians.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: My Extraordinary Summer with Tess, Zombieland - Double Tap și The Witness

acum 33 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: My Extraordinary Summer with Tess, Zombieland - Double Tap și The Witness.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: Maria, Regina României și Terminator: Dark Fate

acum 35 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Maria, Regina României și Terminator: Dark Fate.

5 seriale populare pe Netflix

acum 36 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Weekend ca-n filme: 3 producții cinematografice pe care să le vezi împreună cu copilul

acum 41 zile

Dacă vrei ca pentru un weekend să lase deoparte jucariile lego, cărțile de colorat, mașinuțele și păpușile și să petreceți timp împreună în fața micului ecran, oferă-i celui mic posibilitatea de a cunoaște aventurile altor copii și de a pătrunde într-o lume miraculoasă, guvernată de personaje fantastice, muzică, aventuri în marile orașe și mesaje sociale de impact.

Neatza cu Răzvan și Dani. Imagini de colecţie cu actriţa Tamara Buciuceanu Botez (1929-2019)

acum 55 zile

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița fusese internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii, iar în ultimele zile starea sa de sănătate se agravase. Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de...

Maraton cultural la Happy Cinema: artă și film documentar

acum 85 zile

În septembrie și octombrie, Happy Cinema a pregătit o supriză iubitorilor de artă și de film documentar. Spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să urmărească pe marele ecran un program special de documentare, într-un adevărat maraton cultural.

Neatza cu Răzvan și Dani. Muzeul lui Dracula din București, singurul din lume: S-au făcut peste 1000 de filme pe acest subiect

acum 90 zile

În București s-a deschis Muzeul Dracula, singurul din lume de acest gen. Pe acest subiect s-au scris peste 5000 de cărți și s-au realizat peste 1000 de filme.

Ce filme cu liceeni ar trebui să vezi înainte de începerea școlii

acum 92 zile

Anii de liceu, cu emoții la română, pe care îi știm din filmul românesc „Liceeni“, cu Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu, nu sunt foarte diferiți de cei din producțiile americane.

Două filme de văzut și alte două de... ocolit. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 106 zile

La ”CoulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme la categoria ”drumul spre stele”, adică pelicule ce merită văzute. Există și propunerile filmelor de... ocolit. Tot două și ele.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 120 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

CulTour. Piese de teatru de văzut, cu Irina Margareta Nistor

acum 137 zile

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea „CulTour”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, Irina Margareta Nistor ne prezintă cele mai bune piese de teatru care merită vazute.

CulTour. Filme de văzut și de... ocolit, cu Irina Margareta Nistor

acum 137 zile

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea „CulTour”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, Irina Margareta Nistor prezintă filmul bun și filmul mai puțin bun din cinematografe.

John Wick 2014 - Trailer

acum 144 zile

John Wick este un film thriller american de acțiune. Prima parte a fost lansată în 2014 și îl are în rolul principal pe Keanu Reeves

CulTour. Filme de văzut și de... ocolit, cu Irina Margareta Nistor: Papillon și Glass

acum 151 zile

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, Irina Margareta Nistor prezintă filmul bun și filmul mai puțin bun din cinematografe.

CulTour. Filme de văzut și de... ocolit, cu Irina Margareta Nistor: Mary, Queen of Scots şi The House That Jack Built

acum 151 zile

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, Irina Margareta Nistor prezintă filmul bun și filmul mai puțin bun din cinematografe.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv