Actrița Nurgül Yeşilçay din "Furtună pe Bosfor" s-a îngrășat 3 kilograme în 10 zile. Care a fost motivul și cum arată acum

Publicat pe 02.08.2024 la 08:35 Actualizat pe 02.08.2024 la 10:16

Frumoasa actriță Nurgül Yeşilçay i-a uimit pe fanii săi de pe Instagram cu fizicul ei de invidiat, deși ea a susținut că s-a îngrășat în ultima vreme.

Nurgül-Yeşilçay

Frumoasa actriță Nurgül Yeşilçay i-a uimit pe fanii săi de pe Instagram cu fizicul ei de invidiat, deși ea a susținut că s-a îngrășat în ultima vreme.

Happy Channel

Actrița Nurgül Yeşilçay din serialul Furtună pe Bosfor a postat mai mule fotografii pe contul ei de Instagram cu care a atras atenția fanilor.

Frumoasa actriță Nurgül Yeşilçay a avut parte de câteva zile de vacanță și s-a bucurat atât de mult de relaxare, timp cu familia și prietenii și mâncare bună încât a reușit să pună 3 kilograme în 10 zile. Cu toate acestea, actrița nu regretă nimic, știind că atunci când se va întoarce la muncă după vacanță va reuși să slăbească la loc.

Actrița Nurgül Yeşilçay a mărturisit fanilor pe Instagram că s-a îngrășat în vacanță

În cele 10 zile de vacanță frumoasa Nurgül Yeşilçay a renunțat la dietă și s-a răsfățat cu tot ce și-a dorit, pentru a simți cu adevărat că e în vacanță. Vedeta a povestit că s-a întors acasă în Yeşilçay cu 3 kilograme în plus, potrivit Posta.com.

Citește și: Nurgül Yeşilçay si fiul Osman Nejat apar împreună într-un filmuleț în mediul online. Imaginile pe care vedeta nu le arată tot timpul

Actrița în vârstă de 48 ani a făcut mai multe postări pe contul ei de Instagram, iar fanii s-au amuzat atunci când au văzut un video cu ea din vacanță. Nurgül Yeşilçay a adăugat în descriere Reel-ului:

“Este atât de obositor să fii în vacanță. Nu pot să mă adun nici la 2 zile după ce s-a terminat. Nu-i așa că e obositor când încerci să fii plin de energie în vacanță? Mereu încerc să le fac pe toate. Of, Doamne!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că actriței nu-I place să stea într-un loc și pur și simplu să se relaxeze, ci își dorește să și viziteze atracții tursitice și să facă diverse actrivități de vacanță.

La 48 ani, Nurgül Yeşilçay are un fizic de invidiat, iar urmăritorii ei de pe Instagram care o îndrăgesc foarte tare, o laudă mereu pentru fizicul ei de invidiat.

Citește și: Nurgül Yeşilçay trăiește momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay. Cei doi au fost surprinși la plajă

Mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa actriță știe cum să se facă plăcută și cum să își atragă fanii de pe Instagram.

În câteva dintre postările ei de pe Instagram, se vede că actrița este pasionată de gătit pentru că îi place să le arate fanilor ce rețete încearcă acasă.

Frumoasa actriță a cucerit inimile telespectatorilor atunci când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor. Talentul, determinarea și munca ei au ajutat-o pe frumoasa actriță să ajungă foarte sus în cariera ei.

Născută pe 26 martie 1976, vedeta a fost căsătorită cu Cem Ozer între 2004 și 2010 și are un fiu cu acesta, pe nume Osman Nejat Özer. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Necati Kocabay.

Citește și: Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere. Imaginea care i-a încântat pe fani

Ea și-a dorit să fie actriță de la o vârstă fragedă, dar a reușit aia în 2001 să fie absolventă de teatru la Universitatea din Eskișehir.

La 48 de ani, producțiile în care s-a implicat au rămas în sufletul fanilor pentru o bună perioadă de timp. Furtună pe Bosfor a fost serialul difuzat și pe Happy Channel între 2014 și 2017.

În articolul

Actrița Nurgül Yeşilçay din "Furtună pe Bosfor" s-a îngrășat 3 kilograme în 10 zile. Care a fost motivul și cum arată acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x