Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

Publicat pe 12.01.2024 la 20:01 Actualizat pe 12.01.2024 la 10:01

Gökhan Alkan face parte din distribuția serialului "Inimă rănită" și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află care este afecțiunea de care suferă și noi detalii despre acesta.

Gökhan Alkan poartă o cămașă albă deschisă la gât

Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”

Happy Channel

Gökhan Alkan este cunoscut publicului larg datorită rolului de protagonist din celebrul serial turcesc “Inimă rănită”. Odată cu acest proiect a devenit iubit de toată lumea și urmărit atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Deși fanii îl știu drept un actor desăvârșit, iată că acesta este de fapt specializat pe muzică, studiind această artă în timpul școlii.

Lucruri neștiute despre Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”

Deși a surprins o lume întreagă cu rolul “Ferit Sancakzade” în serialul “Inimă rănită”, actorul Gökhan Alkan spune că nu a căutat niciodată faima și a dorit în primul rând să se arate lumii pe sine, așa cum este el în viața de zi cu zi.

“Nu am fost niciodată interesat de faimă, nu sunt interesat nici acum. Cred că oricine ești pe lumea asta, orice faci, ar trebui să fii în primul rând capabil să te arăți pe tine lumii întregi și apoi să joci un personaj. Mă simt constant și încerc să mă regăsesc cu fiecare ocazie. De fiecare dată când lucrez, îmi dau seama că îmi place acest lucru. Viața va trece astfel mult mai ușor.”, a declarat protagonistul din “Inimă rănită”, potrivit Riri-nano.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 8 decembrie 1987, este într-adevăr unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Turciei. A jucat în diferite roluri care i-au pus în valoare calitățile și astfel a demonstrat că este o persoană versatilă. A studiat muzica și iubește sporturile de orice fel, poezia, actoria și cuvintele în general. Moștenitorul unei familii de imigranți, este absolvent al facultății Kocaeli, acolo unde a studiat ingineria. De asemenea, a absolvit și Anadolu University, profilul de marketing. Deși a lucrat ca profesor și inginer pentru o scurtă perioadă, a realizat că altul este visul său în viață.

Potrivit Doyouknowturkey.com, la un moment dat s-a axat exclusiv pe cariera sa artistică. Chiar de pe băncile școlii a făcut parte dintr-o trupă de teatru și a participat în cadrul mai multor concursuri de interpretare muzicală. Pentru a-și completa studiile în actorie și muzică a studiat în cadrul MSM Actor Studio and Müjdat Gezen Art Center. Prima sa experiență într-un serial televizat a fost în 2011 în cadrul producției “ Muhteşem Yüzyıl” ( Magnificent Century), alături de alți doi actori extrem de îndrăgiți, Burak Özçivit și Halit Ergenç. Deși a avut doar 1 sezon, serialul a reușit să uimească fanii ce l-au urmărit.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

Astfel, Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită” a reușit să atragă atenția tuturor, de la telespectatori până la producătorii ce l-au cooptat mai apoi pentru alte noi proiecte.

Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”

După primul său mare proiect în care și-a dovedit talentul actoricesc, Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită” a jucat în alte seriale precum “Kocamın Ailesi” ( ce a avut 57 de episoade – 2 sezoane),
„Seviyor Sevmiyor” și „Kalp Atışı”. Toate cele trei proiecte l-au adus în fața telespectatorilor ca și protagonist. Printre serialele de succes, actorul a debutat și în filme precum “Makas” și “Defne’nin Bir Mevsimi”.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt din serialul “Puterea Destinului”. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Este recunoscut în lumea întreagă, însă puțini știu că Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită” suferă de sindromul Asperger. Potrivit studiilor de specialitate, aceasta este o formă de autism ce poate fi însă tratată prin varii metode. Cu toate acestea, actorul a reușit să folosească fiecare problemă în avantajul său și reușește astfel să-și transpună energia în proiectele profesionale.

În articolul

Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x