Află totul despre Erkan Bektaș din serialul Safir. Este un tătic devotat în viața reală

Publicat pe 02.09.2024 la 17:27 Actualizat pe 02.09.2024 la 18:16

Erkan Bektaș face parte din producția turcească Safir și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află detalii despre viața sa.

actori pe platourile de filmare

Erkan Bektaș din serialul Safir este un tătic dedicat în viața reală

Happy Channel

Erkan Bektaş este un nume cu rezonanță în Turcia, fiind îndrăgit și de fanii din lumea întreagă. De-a lungul timpului a jucat în seriale care i-au demonstrat valoarea și l-au făcut să-și continuie această meserie în același fel. Și-a înființat propria academie de teatru, acolo unde îi învață pe doritori toate tainele.

Află totul despre Erkan Bektaș din serialul Safir

Viața actorului a devenit un adevărat subiect de curiozitate. Are peste 100 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare. S-a născut pe 11 martie 1972 în Ankara. Actorul în vârstă de 52 de ani și-a finalizat sutdiile în cadrul Universității Ankara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă rolurile din seriale, acesta lucrează și în cadrul teatrului pe care l-a fondat. Are un fiu pe nume Umut Acar, arată onedio.com. Rolul din serialul Safir îl arată într-o lumină mai întunecată. Vural Bakircioglu s-a născut în Cappadocia și este copilul unei familii sărace. A fost abandonat, de asemenea are puterea și ambiția de a construi o lume de afaceri din care să aibă câștiguri substanțiale.

Citește și: Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor. Ce a declarat

A jucat și în serialul Kuruluş Osman alături de Burak Ozcivit. După ce a demonstrat că performanța sa este fără margini în serialul Safir, a fost nevoit să-și continuie munca. Serialul Safir urmează să aibă premiera la Happy Channel din 2 septembrie 2024, în fiecare luni și marți de la ora 20:00.

Actorul a fondat teatrul Tiyatro Baykuş în 2010, însă de atunci a mai jucat în nenumărate producții realizate în țara natală. A mai jucat de asemenea și în serialul Sipahi. Într-un interviu din 2023 a vorbit despre cerințele esențiale ale actoriei. De asemenea, și în această distribuție au fost incluse nume valoroase.

Cum i-a schimbat succesul viața lui Erkan Bektaș

Deși multe dintre serialele în care a participat au avut un succes răsunător, spune că faima nu l-a schimbat.

“Asta nu schimbă nimic în viața mea. Am mai jucat în seriale de succes înainte. Poate că fiecare proiect va avea succesul său, dar nu va avea un efect în viața mea. Acest succes doar mă face fericit.”, a spus actorul. Atunci când evaluează un proiect spune că este foarte interesat cum anume poate să interpreteze personajul care îi este distribuit.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au apărut împreună pe scenă și au primit un premiu important. Seria Safir continuă să încânte fanii

“Cum o să mă bucur de el? Ce pot să adaug personajului? Dar desigur, sunt și alte balanțe. Cine sunt ceilalți actori din distribuție? Cine este regizorul? Cine este compania producătoare? Pe care canal TV va fi difuzat? Toate aceste lucruri reprezintă factori importanți pentru mine. Eu și managerul meu ne uităm la toate și le evaluăm.”, a spus actorul.

În mediul online este foarte discret cu viața personală, însă știm din publicațiile turcești faptul că este un tată devotat, contrar personajelor pe care le interpretează în seriale. A jucat alături de Nurgul Yesilcay în Ask ve Ceva în 2010. A fost alături de Murat Yildirim în rol principal, fiind o producție de succes.

În articolul

Află totul despre Erkan Bektaș din serialul Safir. Este un tătic devotat în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x