Afra Saraçoğlu a primit trei premii în același timp. Ce ținută a îmbrăcat vedeta pentru a urca pe scenă

Publicat pe 09.05.2024 la 10:49 Actualizat pe 09.05.2024 la 11:18

Afra Saraçoğlu a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Protagonista din Golden Boy - Dragoste rebelă a primit recent trei premii în același timp.

actrița pe platourile de filmare

Afra Saraçoğlu a primit trei premii în același timp

Happy Channel

Joacă rolul principal în seria Golden Boy – Dragoste rebelă și ascensiunea sa a venit foarte rapid odată cu acest proiect. Recent, Afra Saraçoğlu a primit trei premii în același timp. Ce ținută a îmbrăcat vedeta.

Afra Saraçoğlu a primit trei premii în același timp

A participat în cadrul unei ceremonii de decernare în cadrul unei universități. Printre cele trei premii s-a numărat cel de Cea mai bună actriță. În prezent are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt cu ținuta pe care a îmbrăcat-o pentru a urca pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A optat pentru piese simple, dar clasice. Cele care i-au scos în evidență trupul de invidiat. O fustă neagră, o cămașă albă și o jachetă neagră au fost alegerile vedetei din Turcia. De asemenea, șosetele albe și saboții negri au completat ideea pe care aceasta a avut-o încă de la început. A primit peste 8 mii de comentarii din partea prietenilor virtuali, însă nu este de mirare având în vedree că este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual.

Citește și: Ce scrie presa turcă despre sezonul doi al serialul ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Laude pentru Afra Saraçoğlu

“Regina sezonului doi”, “A observat cineva vânătăile de pe piciorul ei?”, “Îți mulțumim, la cât mai multe premii”, “Felicitări, steaua noastră”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Unul dintre premiile pe care le-a primit vedeta se numește “Cel mai bun cuplu dintr-un serial TV”. Acest lucru semnifică faptul că și Mert Ramazan Demir a avut o contribuție uriașă în acest sens. De asemenea, a urcat pe scenă împreună cu colegul de platou Diren Polatoğulları pentru a le fi înmânat premiul “Cel mai bun serial TV”. Acesta din urmă joacă rolul tatălui său în producția turcească de succes.

Fiind o ceremonie organizată în cadrul unei universități, întrebările jurnaliștilor despre perioada studenției nu au întârziat să apară. Vedeta a răspuns cu sinceritate, ca de fiecare dată. A fost nevoită să renunțe la studiile de literatură comparată din cauza actoriei și a planurilor profesionale.

“Am fost un student de succes, dar am studiat în Eskișehir, am fost nevoită să-mi îngheț anul. Sper că voi continua. Să se termine Golden Boy, să termin cel de-al treilea sezon și apoi...”, a spus vedeta.

Mama actriței Afra Saraçoğlu, un real suport pentru aceasta

În ceea ce privește criticile pe care vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă le primește constant în mediul online, mama sa a ținut să puncteze câteva idei.

Citește și: Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent. Ce a declarat actorul

“A intrat la universitate cu note mari. A studiat pentru un an și a fost cu succes. Își dorește să-și petreacă restul anilor studiind, în orice caz. Nu a avut șansa asta pentru că a muncit foarte mult. Engleza ei este foarte bună. A studiat limba engleză deja și literatură comparată. Aveți alte întrebări?”, a spus Lütfiye Saraçoğlu. Încă din vara anului trecut s-a zvonit că formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir, însă la început cei doi au decis să ignore această veste. Ulterior s-a dovedit că totul a fost real.

În articolul

Afra Saraçoğlu a primit trei premii în același timp. Ce ținută a îmbrăcat vedeta pentru a urca pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x