Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

Publicat pe 26.04.2024 la 20:32 Actualizat pe 26.04.2024 la 18:18

Afra Saraçoğlu surprinde cu o nouă campanie de succes și vorbește despre viața personală. Actrița a subliniat că nu formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir.

actrița poartă o bluză albă cu mâneci lungi

Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia

Happy Channel

În cel mai recent interviu pe care l-a oferit în fața presei, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă a ținut să puncteze faptul că nu formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir, colegul său de platou.

Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia

Cu ținute care îi arată trupul perfect, așa a apărut vedeta din Golden Boy în cele mai recente postări din mediul online. Are peste 8 milioane de prieteni virtuali la momentul actual și a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. A rupt tăcerea despre viața sa amoroasă pentru prima oară de când acest eveniment a fost lansat în spațiul public.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem doar colegi, nu avem o relație specială.”, a spus aceasta. A răspuns jurnaliștilor în legătură cu colegul Mert Ramazan Demir, după ce s-a spus că ar avea o legătură amoroasă. În ceea ce privește noua campanie în care este implicată, a ținut să lase la iveală mai multe detalii din viața personală și cum anume vede perspectiva de viitor.

Citește și: Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Actorul nu a putut fi alături de colegii săi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

“Sunt foarte atentă atunci când îmi împart viața privată pe rețelele sociale. Cred că de fiecare dată când oamenii se implică mai mult în viața mea, magia personajelor mele se strică.”, a spus vedeta. Protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă apare pe prima pagină într-una dintre publicațiile celebre din Turcia.

A format un cuplu timp de 4 ani cu actorul Mert Yazıcıoğlu. La scurtă vreme de la despărțire s-a spus că ar avea o legătură amoroasă cu colegul de platou Mert Ramazan Demir. În cele din urmă s-a aflat adevărul chiar din declarațiile vedetei. Recent, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 26 de ani și a ținut să petreacă alături de prieteni. Fotografiile au fost distribuite în mediul online, acolo unde toată lumea a ținut să o aprecieze.

Afra Saraçoğlu a împlinit 26 de ani. Cum a sărbătorit vedeta

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă joacă rolul Seyran în celebra producție. A reușit să devină un nume cunoscut în toată lumea. Printre cei cu care a sărbătorit ziua de naștere s-au numărat și colegii de platou Beril Pozam, Taro Emir Tekin , Emre Altuğ, Gözde Kansu și Çağlar Ertuğrul.

Citește și: Cine este Beril Pozam, actrița din “Golden Boy - Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

Actorul Çağlar Ertuğrul, cel cu care Afra Saraçoğlu a jucat împreună în serialul Fazilet Hanım ve Kızları – Fiicele doamnei, a venit la petrecere însoțit de partenera Kayla Manukyan. Emre Altuğ, cel care îl joacă pe Orhan în Golden Boy – Dragoste rebelă, a împărtășit o fotografie din cadrul evenimentului.

A scris de asemenea “La mulți ani, frumoaso”. Gözde Kansu, cea care a jucat rolul Gülgün în serialul celebru, a fost printre invitați. Nurgül Yeşilçay, colega de platou a faimoasei Afra Saraçoğluîn filmul İkinci Şans – A doua șansă, a fost invitată la petrecere. A publicat de asemenea o postare pe pagina sa, la categoria instastory.

Nu este pentru prima oară când Afra Saraçoğlu primește peste 3 mii de comentarii la o singură postare, însă nu este de mirare având în vedere statusul său din prezent și valoarea pe care o are grație proiectelor profesionale.

În articolul

Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x