Afra Saraçoğlu își surprinde internauții cu un costum de clovn. Ținuta inedită pe care a îmbrăcat-o vedeta

Publicat pe 16.01.2024 la 13:20 Actualizat pe 16.01.2024 la 14:15

Afra Saraçoğlu continuă să-și surprindă fanii din mediul online cu aparițiile sale. De data aceasta, vedeta a îmbrăcat un costum de clovn.

actrița poartă bluză neagră fără mâneci și stă în pat

Afra Saraçoğlu își surprinde internauții cu un costum de clovn

Happy Channel

Afra Saraçoğlu este fără doar și poate o adevărată prezență atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Cea mai recentă fotografie publicată pe contul de socializare demonstrează că reușește să interpreteze orice rol, indiferent de complexitatea acestuia.

Afra Saraçoğlu își surprinde internauții cu un costum de clovn

Dacă până acum nu a mai intrat în pielea unui astfel de personaj, pentru succesul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă Afra Saraçoğlu este dispusă să facă orice sacrificiu. Astfel, vedeta a îmbrăcat un costum de clovn și s-a machiat specific. A făcut publică imaginea pe contul personal de instagram, acolo unde a primit nenumărate comentarii și aprecieri.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acesta este ținuta lui Ferit, nu a ta”, “De ce te-ai îmbrăcat ca Ferit?”, “Drepturile clovnilor, drepturile omului”, “Frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Însăși vedeta a lăsat în dreptul drescierii câteva cuvinte.

“Nas de clovn pentru fete triste”, a scris aceasta. Drumul său profesional a început în 2015 cu filmul “Fazilet și fiicele sale”. Cu toate acestea, a devenit cunoscută în lumea întreagă datorită rolului din Golden Boy – Dragoste rebelă. Recent, a ținut să vorbească despre personajul său și cum acesta a reușit să o ajute în transformarea sa în viața reală. În ceea ce privește relația cu Mert Ramazan Demir a menționat că nu există o relație specială cu acesta și că sunt doar colegi.

Citește și: Afra Saraçoğlu preia caracteristicile personajului său din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum se comportă vedeta în realitate

“Suntem doar colegi, nu avem o relație specială.”, a transmis vedeta. A devenit imaginea unui brand important și a primit pentru această afacere aproximativ 18 milioane de lire turcești. Nu este prima campanie pe care ține să o onoreze astfel. Are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Discretă în ceea ce privește viața personală, a specificat că nu formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir.

Afra Saraçoğlu vorbește despre viața privată în cel mai recent interviu

A ținut să precizeze faptul că relația sa cu Mert Ramazan Demir este strict profesională. În cel mai recent interviu în fața fanilor a pus capăt oricăror speculații.

“Deci aș vrea să pun capăt acestor întrebări legate de relația mea cu Mert Ramazan Demir pentru că nu vreau să le mai aud. Suntem doar colegi, nu avem o relație specială.”, a menționat vedeta. Actrița a punctat faptul că își petrece timpul la locul de munc, pe platourile de filmare. De asemenea, nu este într-o relație la momentul actual.

Citește și: Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu au devenit prietene pe platourile de filmare. Care este relația celor două în viața reală

“Sunt foarte fericită și în pace cu mine.”, a transmis aceasta. Actrița în vârstă de 26 de ani a adus fără doar și poate o schimbare vieții sale profesionale cu proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă. Și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii de platou, singurul care a lipsit fiind Mert Ramazan Demir. De asemenea, acesta din urmă se afla deja la o altă petrecere. Nu este pentru prima oară când actorii se află în cadrul unor evenimente sociale diferite de când au fost surprinși sărutându-se. După ce imaginile au apărut pe internet, totul a fost negat.

În articolul

Afra Saraçoğlu își surprinde internauții cu un costum de clovn. Ținuta inedită pe care a îmbrăcat-o vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x