Afra Saraçoğlu publică imagini din noua casă. Decizia luată de vedetă după ce a fost jefuită

Publicat pe 29.03.2024 la 12:06 Actualizat pe 29.03.2024 la 12:37

Afra Saraçoğlu își surprinde fanii cu imagini din noua locuință. Actrița a fost jefuită recent în timp ce se afla pe platourile de filmare Golden Boy - Dragoste rebelă.

actriță poartă o rochie albă fără mâneci și părul prins în coc

Afra Saraçoğlu publică imagini din noua casă

Happy Channel

Afra Saraçoğlu are fără doar și poate un succes răsunător pe plan profesional, însă pe plan personal lucrurile nu se aranjează întotdeauna așa cum își dorește. Recent, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost jefuită în timp ce se afla pe platourile de filmare. Astfel, a decis să-și schimbe complet planurile și să ia noi decizii pentru siguranța sa.

Afra Saraçoğlu publică imagini din noua casă

Pentru o perioadă de timp, publicațiile din Turcia au scris că partenerul său, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir, ar fi locuit împreună cu Afra Saraçoğlu. Ar fi fost un total de 5 zile pe săptămână din 7. Ulterior, s-a spus că acesta și-ar fi achiziționat o nouă casă departe de agitația orașului pentru a fi împreună cu cea pe care o iubește fără niciun risc.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afra Saraçoğlu a oferit câteva detalii legate de întâmplarea care a speriat-o, însă nu a menționat că urmează să locuiască alături de Mert Ramazan Demir. Câteva fotografii publicate pe pagina personală de instagram au confirmat acest lucru, arată și cei de la sozcu.com.tr. Născută pe 2 decembrie 1997, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă a dovedit că își merită locul în lumea celebrităților după ce a jucat în mai multe seriale de succes de-a lungul timpului.

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

Printre acestea, se numără Yeşilçam alături de Çağatay Ulusoy. Producția a avut premiera în țara natală în 2021. Cu un total de 2 sezoane, a fost fără doar și poate un succes răsunător. Tot ca protagonistă a jucat și în İkinci Şans împreună cu Özcan Deniz și Nurgül Yeşilçay. Filmul a avut premiera în 2016. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să atragă atenția atât prin simplitate, cât și prin frumusețe și determinare. Nu este de mirare că a fost aleasă să joace rolul principal în Golden Boy – Dragoste rebelă alături de Mert Ramazan Demir.

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă, adepta operațiilor estetice

Printre subiectele abordate recent în presa din Turcia se numără și ideea că cele mai multe dintre vedete au optat pentru operațiile estetice. Astfel, fanii au luat în considerare aparițiile acestora de la începuturile carierelor și ceea ce se întâmplă în prezent.

Afra Saraçoğlu nu face excepție în acest sens, fiind printre actrițele vizate. A format un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu, însă au decis să pună capăt relației lor la începutul filmărilor pentru Golden Boy – Dragoste rebelă. S-a spus că această decizie a venit după ce actorii principali ar fi început să flirteze.

Citește și: Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Ce a declarat actrița despre colegii de platou

Adevărul nu a fost niciodată dezvăluit și zvonurile care apar în presă vor rămâne întotdeauna doar supoziții până când actorii vor schimba perspectiva. Afra Saraçoğlu continuă să se bucure de succes și să-și crească armata de fani după succesul nesperat din Golden Boy – Dragoste rebelă.

“O fată super cool”, “Frumusețea lumii este în ochii tăi”, “Sunt fana ta”, “Când te dezbraci, nu pari cool, pari foarte simplă”, au fost doar câteva dintre comentariile recente ale fanilor din mediul online. Lütfiye Saraçoğlu este mama vedetei, cea pe care totți o consideră ca o soră a acesteia, dată fiind asemănarea izbitoare.

În articolul

Afra Saraçoğlu publică imagini din noua casă. Decizia luată de vedetă după ce a fost jefuită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x