Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir trăiesc împreună. Actorul își apără partenera după ce aceasta a fost jefuită

Publicat pe 05.03.2024 la 12:41 Actualizat pe 05.03.2024 la 13:40

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au luat decizia de a se muta împreună după ce actrița a fost jefuită recent. Ce spune presa din Turcia despre acest eveniment.

actori turci

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir trăiesc împreună

Happy Channel

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir nu își mai ascund relația. Cei doi au luat decizia de a se muta în aceeași casă după ce actrița a fost jefuită. I s-au furat mai multe bijuterii de valoare și a ajuns încă o dată în atenția presei cu acest subiect.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir trăiesc împreună

După ce în 2023 s-a zvonit că relația lor a depășit barierele micilor ecrane și s-a transformat într-o realitate, astăzi cei doi s-au mutat împreună. Protagonista seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost jefuită pe când se afla pe platourile de filmare și partenerul său a decis că este momentul să fie apărată în adevăratul sens al cuvântului.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurtă vreme după incident, Afra Saraçoğlu a decis că este momentul să locuiască alături de partenerul său în Cihangir. Toate lucrurile care aparțineau vedetei au fost imediat mutate, așa cum relatează jurnaliștii locali.

Citește și: Afra Saraçoğlu a publicat fotografii din cadrul evenimentului care a adus-o lângă fostul său partener. Ce ținută a purtat vedeta

“Aș vrea să pun un punct acestei situații pentru că nu aș vrea să se mai discute despre ea. Suntem doar colegi, nu avem o relație specială. Asta este.”, a transmis vedeta cu ceva vreme în urmă. A ținut să-i dea în judecată pe jurnaliștii care i-au fotografiat locuința pentru ca o situație similară să nu se repete.

“Nu vreau să vorbesc despre asta, a fost un moment foarte greu pentru mine. Am fost foarte speriată, nu aș vrea să-mi mai aduc aminte. Voi încă fotografiați casa mea, deși am vorbit despre asta. Ce păcat”, a spus vedeta. În ceea ce privește proiectele profesionale, se spune că actrița va fi invitat special în filmul “A republic song”. Acesta o readuce pe actrița Birce Akalay în atenția publicului după ce a avut câteva proiecte care nu s-au desfășurat așa cum s-ar fi așteptat.

Afra Saraçoğlu a vorbit despre rolul Seyran din Golden Boy – Dragoste rebelă

Vedeta continuă să fie în atenția publicului cu rolul de protagonistă și să se dedice proiectului care i-a adus notorietate. Spune că s-a împrietenit cu colegii de platou și este “fericită” pentru evoluția situației.

“Golden Boy este foarte plăcut. Îmi place de fiecare coleg foarte mult, mă bucur că există. Vom continua să filmăm cum am făcut-o până acum. Mă simt foarte norocoasă să fac parte din acest proiect.”, a spus vedeta. A evaluat de asemenea impactul pe care l-a avut până în prezent personajul Seyran și cum a ajutat-o acesta să se dezvolte într-un mod pozitiv.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

“Am învățat să-mi controlez furia mai mult. Seyran m-a învățat să fiu mai calmă și să nu-mi mai fac griji. Sunt bucuroasă că există Seyran și sper să rămână așa pentru multe sezoane de acum înainte.”, a transmis aceasta. Are 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată atât pe coperțile revistelor din Turcia, dar și în colaborare cu diverse branduri celebre în lume. Este o actriță dorită în tot mai multe proiecte și se bucură de succes la nivel mondial.

În articolul

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir trăiesc împreună. Actorul își apără partenera după ce aceasta a fost jefuită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x