Afra Saraçoğlu vorbește despre prima dragoste. Pentru prima oară, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă dezvăluie detalii din viața personală

Publicat pe 08.02.2024 la 10:36 Actualizat pe 08.02.2024 la 11:26

În cel mai recent interviu, Afra Saraçoğlu vorbește despre prima dragoste și cum a experimentat acest sentiment. Este pentru prima oară când vedeta este deschisă în legătură cu viața personală.

actrița poartă o rochie albă fără mâneci și cu părul prins

Afra Saraçoğlu vorbește despre prima dragoste în cel mai recent interviu

Happy Channel

Afra Saraçoğlu este protagonista seriei Golden Boy – Dragoste rebelă și una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Discretă în ceea ce privește viața personală, în cel mai recent interviu a ținut să vorbească despre prima dragoste și cum a gestionat evenimentul cu pricina. A punctat faptul că între ea și Mert Ramazan Demir nu mai există resentimente.

Afra Saraçoğlu vorbește despre prima dragoste

A apărut pe coperta uneia dintre cele mai faimoase publicații din lume. Este o vedetă de succes în Turcia, dar și în lume, devenind faimoasă odată cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu colegul de platou, ulterior că s-ar fi despărțit și acum au fost văzuți încă o dată împreună. Dacă până acum a oferit detalii infime cu privire la viața sa amoroasă, de data aceasta a ținut să-și facă cunoscute sentimentele în fața tuturor, arată aksam.com.tr.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se descrie ca fiind “cu picioarele pe pământ, mai fericită, mai împăcată și mai curajoasă”. Într-un alt interviu a punctat că alături de Mert Ramazan Demir are o simplă relație de colegialitate. A format un cuplu cu actorul Mert Yazıcıoğlu și s-a zvonit că ar fi rupt orice legătură pentru ca relația cu colegul de platou din Golden Boy să aibă loc.

Citește și: Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă. Mama sa celebră l-a vizitat pe platourile de filmare

“Nu aș mai vrea să mai vorbesc despre el încă o dată.”, a specificat protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă în cea mai recentă întâlnire cu presa, arată onedio.com. Surprinși în timp ce se îmbrățișau, au adus din nou în discuție ideea unei relații. În afara acestor idei, se pare că actorii ce fac parte din distribuție au legat o frumoasă relație de prietenie pe parcurs. Este și cazul lui Taro Emir Tekin care a ajuns să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă în cel de-al doilea sezon.

Taro Emir Tekin publică fotografii de pe platourile de filmare

Interpretează personajul Kaya în serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă. Ca de fiecare dată, acesta a ținut să împărtășească cu fanii câteva momente cheie pe care le-a trăit alături de colegii săi.

Citește și: Cele mai frumoase momente din seialul O poveste cu zâne, producție în care Alina Boz joacă rolul de protagonistă. Taro Emir Tekin face parte din distribuție

Dacă de obicei apar extrem de eleganți în mediul online, de această dată s-au bucurat de momente amuzante. Taro Emir Tekin s-a născut pe 15 iunie 1997 în Turcia și este fiul artistei Șevval Sam și al fotbalistului Metin Tekin. A primit studii în actorie încă de la o vârstă foarte fragedă.

Este absolvent al Universității de Arte din Londra cu specializarea pe arte vizuale. Și-a continuat studiile în cadrul Oxford School of Drama. După ce a trăit o perioadă în Anglia a decis să revină în țara natală pentru a pune în aplicare tot ce-a învățat pe parcursul școlii. A apărut pentru prima oară în serialul Rise of Empires: Ottoman în 2020, apoi a luat parte în cadrul producției "Çıplak" ( Naked) în același an. A urmat "Sadakatsiz" alături de Cansu Dere între 2020 și 2022 și a jucat rolul de protagonist în Bir Peri Masalı împreună cu Alina Boz înainte de a participa în cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă.

În articolul

Afra Saraçoğlu vorbește despre prima dragoste. Pentru prima oară, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă dezvăluie detalii din viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x