Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă. Mama sa celebră l-a vizitat pe platourile de filmare

Publicat pe 23.01.2024 la 22:00 Actualizat pe 23.01.2024 la 18:51

Taro Emir Tekin a avut parte de o surpriză de proporții pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Mama sa celebră l-a vizitat și au făcut împreună fotografii.

actor poartă o cămașă albă și sacou închis la culoare

Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Nu a durat mult pentru ca actorul Taro Emir Tekin să vorbească despre presupusa relație cu colega Afra Saraçoğlu, dat fiind faptul că alte aluzii au ajuns la urechile jurnaliștilor. De data aceasta, se pare că este vorba despre o idilă cu actrița Beril Pozam, și ea fiind parte din distribuția Golden Boy – Dragoste rebelă.

Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă

Taro Emir Tekin a jucat și în serialul O poveste cu zâne alături de Alina Boz. În prezent este alături de colegii din Golden Boy – Dragoste rebelă pentru cel de-al doilea sezon. Este pentru a doua oară când a fost alăturat unei colege de platou și pus într-o așa zisă relație de iubire. Actorul nu s-a lăsat impresionat, ba mai mult, a ținut să lămurească întreaga situație.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 500 de mii de prieteni pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a reușit să devină o adevărată personalitate. Nu s-a lăsat deci intimidat de presupusele idei legate de relațiile personale.

Citește și: Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a început să-și piardă marele avantaj. Despre ce este vorba

“Nu, bineînțeles prieteni. Suntem colegi, prieteni. Asta mi se pare foarte absurd.”, a răspuns jurnaliștilor. Fanii au rămas impresionați atunci când actorul a fost vizitat chiar de către mama sa celebră pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă. Aceștia s-au fotografiat și a fost chiar Șevval Sam care a împărtășit momente emoționante alături de fiul său actor, arată ntv.com.tr.

Taro Emir Tekin joacă rolul Kaya în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Mama sa a ținut să se fotografieze și cu Beril Pozam, actrița care în serial este căsătorită cu personajul Kaya interpretat de Taro.

“Haideți să vedeți mireasa, nu m-ai invitat la nuntă. De acum încolo, o să beau cafea turcească și o să fac pace.”, a scris Șevval Sam. A ținut să-i reamintească lui Taro Emir Tekin că a câștigat premiul pentru Cea mai stilată persoană a anului înmânat de cei de la GQ.

Lucruri neștiute despre Taro Emir Tekin

Actorul turc s-a născut pe 15 iunie 1997 în Istanbul și este fiul artistei Șevval Sam și al fotbalistului Metin Tekin. A primit educație artistică și teatrală încă de mic copil. Este absolvent al unei universități din Londra, ulterior urmând cariera în cadrul Oxford School of drama. După o perioadă în care a trăit mai mult în Anglia, s-a reîntors în Turcia pentru a începe o carieră de actor.

Citește și: Dialectul lui Diren Polatoğulları reușește să impresioneze fanii serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Cum a reușit actorul o astfel de transformare

A apărut pentru prima oară în serialul documentar Rise of Empires: Ottoman în 2020 timp de 6 episoade. A urmat proiectul Çıplak în același an, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Mert Ramazan Demir. Anul 2020 i-a adus și proiectul Sadakatsiz, acolo unde a jucat alături de Cansu Dere. În 2022 a urmat O poveste cu zâne alături de Alina Boz unde a jucat rolul principal și în prezent se bucură de succes în Golden Boy – Dragoste rebelă.

În ceea ce privește relațiile personale, Taro Emir Tekin este discret, însă nu ezită să răspundă curiozităților jurnaliștilor atunci când aceștia au întrebări. În 2022 a primit premiul Shining star în cadrul ediției cu numărul 48 a Golden Boy Butterfly Awards.

În articolul

Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă. Mama sa celebră l-a vizitat pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x