Alfonso Herrera din “Rebelde”, de la telenovele la seriale americane. Cum a trecut celebrul actor la roluri de răufăcător

Publicat pe 08.08.2022 la 12:50 Actualizat pe 08.08.2022 la 13:37

Alfonso Herrera din "Rebelde" vorbește despre parcursul său actoricesc și spune cum a trecut de la telenovele la seriale americane. Cum arată vedeta în prezent.

Alfonso Herrera poartă o ținută all-black, iar în cea de-a două poză o geacă de piele

Alfonso Herrera din "Rebelde"

Happy Channel/ Getty Images

Numele lui Alfonso Herrera este legat de multe producții de succes, atât telenovele cât și seriale americane. După succesul avut cu formația “RBD”, a decis să-și găsească propriul drum în actorie și nu și-a lăsat niciodată pasiunea pe locul doi. A reușit să-și întemeieze o familie și a devenit tată a doi copii, însă între timp a divorțat. Acum poate fi văzut în cele mai urmărite ipostaze, atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

Alfonso Herrera din “Rebelde”, de la telenovele la seriale americane

Născut și crescut în Mexic, cariera lui Alfonso Herrera a început acum mai bine de 20 de ani. Include mai multe producții ce au avut succes în America Latină și nu numai între 2002 și 2022. După ce și-a demonstrat talentul în seriale precum „Sense8” și “The Exorcist”, apariția sa în celebrul serial “Ozark” a surprins pe toată lumea. De data aceasta joacă rolul unui personaj negativ. Este nepotul lui Omar Navarro, unul dintre liderii cartelurilor de droguri, cel care se ocupă de afacerile familiei.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Deși de-a lungul timpului a fost văzut ca băiatul bun al telenovelelor, acum roata s-a întors iar Alfonso Herrera este gata să demonstreze că poate fi mai mult decât s-a arătat până acum. Cu toate acestea, personajele negative îi dau mai multă băiate de cap, spune el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Totul a venit într-un mod cu totul natural. Am îmbrățișat de fiecare dată oportunitățile și cred că e bine să navighez prin tot felul de roluri, e distractiv. Dacă nu fac așa, care mai e rostul? E bine când primești o poveste, o citești și spui că asta vei face în perioada următoare. De exemplu, chiar dacă rolurile din Queen of the South și Ozark par similiare, totul e diferit, de fapt. Asta este frumusețea acestei meserii, să faci diferențe între personaje.”, a spus Alfonso Herrera pentru Sharpmagazine.com.

Fostul star RBD a vorbit și despre personajele sale din telenovele și faptul că lumea l-ar putea confunda de cele mai multe ori cu rolurile cărora le-a dat viață în trecut.

“Multă lume mi-a spus că puteam să fiu recunoscut grație unor roluri pe care le-am avut în America Latină. Din experiența și punctul meu de vedere, dacă muncești din greu, dacă stăpânești bine ceea ce faci, munca va vorbi de la sine. Din fericire, atunci când telespectatorii urmăresc o poveste fără perdea, vor vedea povestea, vor vedea personajul și nu-și vor mai aminti de cineva din trecut.

Citește și: Ninel Conde din “Rebelde” și-a refăcut viața în Miami. Cum se simte acum vedeta și ce a declarat despre noile schimbări

Când se întâmplă asta, înseamnă că ai făcut un lucru bune.Dacă se uită și văd o părticică din munca pe care ai creat-o în trecut, se vor separa de momentul prezent. E bine să știi că ai făcut ceva bun, atunci când fanii se uită și nu-și mai amintesc de rolurile din trecut. Din fericire, am avut cum să fac această tranziție. Nu întotdeauna, dar câteodată.”, a declara actorul.

Ce spune Alfonso Herrera despre rolurile de răufăcător

Fiind recunoscut ca un actor cu un stil propriu, Alfonso Herrera spune că atunci când îți cunoști gusturile, nu poți greși niciodată în modă.

“Dacă porți hainele într-un mod relaxat, comfortabil, asumat, cred că orice pui pe tine va arăta ok. Altfel, va fi o diferență considerabilă.”, a spus. Cât despre rolurile pline de răutate pe care le îmbrățișează în ultima vreme, fostul actor din “Rebelde” spune că în general urăște oamenii de acest gen.

Citește și: Andrés Tovar vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Maite Perroni. Ce spune artistul despre partenera sa

“Nu-mi place violența. O urăsc chiar. Am fost la un meci de fotbal și au trebuit să-l oprească pentru că echipele s-au luat la bătaie. Le-am zis că nu îmi plac astfel de lucruri. Nu-mi plac nici armele. Oamenii în general sunt încântați de arme, dar mie nu-mi plac. Personajul pe care l-am interpretat, Javi din Ozark, el îmbrățișează violența și este parte din el. Ar fi nedrept să-i judec personalitatea, așa că am găsit o modalitate sănătoasă de a mă conecta cu acea violență și a o transpune în ființa mea.”, a declarat Alfonso Herrera.

În articolul

Alfonso Herrera din “Rebelde”, de la telenovele la seriale americane. Cum a trecut celebrul actor la roluri de răufăcător

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x