Ninel Conde din “Rebelde” și-a refăcut viața în Miami. Cum se simte acum vedeta și ce a declarat despre noile schimbări

Publicat pe 02.08.2022 la 11:13 Actualizat pe 02.08.2022 la 11:48

Ninel Conde și-a refăcut viața în Miami și a vorbit pentru prima oară despre noile schimbări din viața sa. Ce a declarat celebra actriță din "Rebelde".

Ninel Conde poartă un machiaj de seară și are părul desprins

Ninel Conde din "Rebelde"

Profimedia Images

Ninel Conde și-a schimbat complet viața și a decis să-și construiască un viitor nou în Miami, SUA. De aici și până la cele mai arzătoare fotografii postate în mediul online a fost doar un pas. Vedeta din “Rebelde” continuă să fie la fel de zâmbitoare și pozitivă așa cum o știu toți fanii și apropiații.

Ninel Conde din “Rebelde” și-a refăcut viața în Miami

Faimoasa vedetă din “Rebelde” a decis să-și schimbe complet viața și s-a mutat în Miami, acolo unde petrece fiecare zi ca și cum ar fi ultima. După o lungă perioadă de evenimente care i-au schimbat complet viața și i-au amenințat pacea, Ninel Conde a luat o decizie radicală. Cu toate acestea, actrița nu a părăsit definitiv țara sa natală, asta pentru că ține în continuare să-și viziteze fiul Emmanuel. La momentul actual, aceasta preferă să se bucure de lucrurile mărunte care îi aduc liniște.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

De asemenea, în Miami vedeta va putea fi mult mai aproape de proiectele sale profesionale pe care le duce de fiecare dată la bun sfârșit, așa cum și-a obișnuit fanii încă de la începutul carierei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În realitate petrec timp în ambele locuri. Nu este vorba doar despre proiectele mele profesionale, dar am multe lucruri de care trebuie să fiu conștientă în prezent. Vreau să-mi văd familia, să mă bucur de problemele importante.”, a declarat Ninel Conde, conform Tvynovelas.com. Potrivit declarațiilor vedetei, aceasta reușește astfel să se îmaprte în cadrul mai multor proiecte fără a fi nevoită să călătorească atât de mult.

Citește și: Mauricio Islas era adorat de milioane de fani acum 22 de ani. Cum arată în prezent actorul din Amor Gitano

“Filmam pentru show-ul Tu cara me suena și erau săptămâni în care literalmente tot ce făceam era să mă pregătesc pentru călătoria în Mexi și înapoi. Din fericire, acest oraș este foarte accesibil și poți călători cu ușurință în mai multe părți ale lumii.”, a completat vedeta. Ninel Conde este adepta sportului și vieții sănătoase, așa cum i-a obișnuit pe toți de-a lungul timpului și spune că în Miami a redescoperit plăcerea alergatului ca formă de eliberare a gândurilor negative.

“Ce mă bucur cel mai tare este că ies să alerg, mă bucur de natură. Pentru mine e o terapie, îmi aduce multă pace.”, a spus.

Ninel Conde își reface viața în Miami, SUA

Deși este o vedetă care își expune viața personală în mediul online, de cele mai multe ori miciile detalii rămân ascunse privitorilor. Așa se întâmplă și în prezent, asta pentru că Ninel Conde nu trăiește singură în Miami ci înconjurată de toți cei dragi. De altfel, vedeta spune că nu duce dorul țării sale, asta pentru că, spune ea, lumea se obișnuiește cu o anumită rutină.

Citește și: Gabriel Soto și Irina Baeva amână ziua nunții. Ce a declarat actorul despre cel mai important eveniment din viața sa

“După ce se va termina acest show mă voi ocupa de muzică. Pe 2 august va ieși pe piață un duet cu Lorenzo Mendez, sper să vă placă pentru că este o melodie cu multe ritmuri senzuale. Îi mulțumesc lui Lorenzo pentru invitație, ne-am distrat foarte mult. Am multe surprize pentru voi în viitor, multe stiluri muzicale care sper să vă placă.”, a mărturisit Ninel Conde din “Rebelde”. Vedeta spune că la momentul actual se concentrează pe carieră și relații amoroase nu sunt o prioritate.

În articolul

Ninel Conde din “Rebelde” și-a refăcut viața în Miami. Cum se simte acum vedeta și ce a declarat despre noile schimbări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x