Alfonso Herrera din “Rebelde” uimește cu noua sa apariție în mediul online. Actorul a postat o fotografie alb-negru

Publicat pe 24.10.2022 la 12:18 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:38

Alfonso Herrera din "Rebelde" uimește cu o nouă apariție în mediul online. De data aceasta a optat pentru o fotografie alb-negru. Cum arată în prezent starul telenovelelor.

Alfonso Herrera poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Alfonso Herrera în rolul lui "Miguel Arango" în "Rebelde"

Happy Channel

Alfonso Herrera din “Rebelde” a trecut de la personajele din telenovele la cele din seriale și filme americane. Actorul este prezent în cele mai de succes proiecte din ultima vreme și continuă să-și dovedească talentul în tot mai multe ipostaze inedite.

Alfonso Herrera din “Rebelde” uimește cu noua sa apariție în mediul online

De-a lungul timpului Alfonso Herrera a demonstrat că este un actor versatil ce se poate mula indiferent de proiectul în care este implicat. De la personaje șarmante în telenovele la răufăcători în seriale americane a fost un drum lung, însă acesta nu s-a lăsat niciodată. Pe plan personal a încercat să-și continuie pasiunile, să petreacă timp cu familia și să conștientizeze locul în care se află în prezent. Într-un interviu recent acordat publicației online Mrfeelgood.com, vedeta din “Rebelde” a vorbit despre provocările ce i-au traversat viața și l-au transformat în actorul care este astăzi.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În serialul “Ozark”, Alfonso Herrera îi dă viață lui “Javi Elizonndro”, un lord al drogurilor ce reușește să-și ducă la bun sfârșit misiunile doar prin fărădelegi. Personajul său a strâns deja o armată de fani din întreaga lume, iar acum se încadrează printre cei mai buni răufăcători de pe micul ecran. Dacă în “Rebelde” era un tânăr timid care încerca să-și răzbune familia, dar ajunge să se îndrăgostească de cea mai frumoasă fată din școală, acum totul e foarte diferit.

Ca și “Javi” calcă pe cadavre la propriu, asta pentru că își omoară dușmanii fără să se gândească de două ori. În viața reală însă, Alfonso Herrera este o persoană blândă și ușor timidă.

“Acesta este și răspunsul pe care îl primesc în general de la cei care mă întâlnesc pentru prima dată. De fapt, nu-mi place violența. Nu-mi place niciun tip de mecanism care produce violență. Întotdeauna încerc să rezolv problemele prin comunicare.”, a spus Alfonso Herrera pentru Mrfeelgood.com. Dacă succesul cu “Rebelde” și ulterior cu formația RBD i-a adus succesul internațional, actorul nu s-a oprit aici. A ținut întotdeauna să demonstreze că poate juca orice personaj își dorește, indiferent de dificultatea acestuia.

“În Mexic avem expresia Se matan mas moscas con miel, ceea ce înseamnă că poți să omor mai multe albine cu miere. Cred că situațiile complicate se pot rezolva întotdeauna cu o conversație. Trebuie să fii empatic și respectuos. Asta este.”, a transmis celebra vedetă.

Care sunt secretele lui Alfonso Herrera pe scenă

După ce a depășit orice bariere din punct de vedere profesional cu rolul din “Ozark” acum Alfonso Herrera se poate gândi fără doar și poate la o nominalizare în cadrul premiilor Grammy. Serialul a reușit să ajungă pe locul 1 în topul preferințelor fanilor și i-a deschis starului un drum formidabil în carieră.

“Ceea ce m-a interesat la început a fost să aflu tonul pe care este transmisă povestea din serial, să intru cu adevărat în pielea personajului. Aș fi putut să-l văd ca o răufăcător, dar până la urmă este doar un bărbat care vrea să fie acceptat de familie. Cu toate astea, în fiecare loc în care merge nu este acceptat. Nu este acceptat de cei din familia Byrde, nu este acceptat de familie și ajunge într-un moment în care se gândește la supraviețuire și atunci se distrează.

Scenariul este excellent scris, elegant. Folosesc cuvinte cu un anumit scop, precis. Nu sunt cuvinte în plus și câteodată lucrurile se rezolvă prin acțiune. E o treabă extraordinară realizată de Chris Mundy și ceilalți scenariști.”, a transmis Alfonso Herrera.

Citește și: Anahí îi oferă sprijin necondiționat lui Andrés García. Marele actor a avut probleme de sănătate

Cât despre producătorul executiv al serialului, Jason Bateman ce interpretează rolul lui Marty Byrde, Alfonso Herrera are numai cuvinte de laudă. Acesta din urmă spune că actorul a încercat să-i facă pe toți oamenii din echipă să se simtă ca într-o familie, dat fiind faptul că filmările au început în 2017 și s-au terminat în 2021.

În articolul

Alfonso Herrera din “Rebelde” uimește cu noua sa apariție în mediul online. Actorul a postat o fotografie alb-negru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x