Cum arată Alfonso Herrera la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Traseul actorului de la începuturi până în prezent

Publicat pe 05.07.2022 la 13:53 Actualizat pe 05.07.2022 la 14:25

Alfonso Herrera și-a continuat traiectoria profesională începută odată cu telenovela "Rebelde". Cum arată actorul la 18 ani de la premiera celebrei producții. Traseul său de la începuturi până în prezent.

Alfonso Herrera poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Alfonso Herrera din "Rebelde"

Happy Channel

Alfonso Herrera este recunoscut pentru rolul său celebru din “Rebelde” (2004), acolo unde i-a dat viață timidului “Miguel Arango”. Cu toate acestea, actorul și-a început cariera artistică din 2002, odată cu telenovela “Clase 406”, acolo unde i-a avut ca și colegi de platou pe mulți dintre cei care i-au devenit mai târziu prieteni și componenți în trupa RBD.

Cum arată Alfonso Herrera la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”

S-a născut pe 28 august 1983 în Mexic și de-a lungul timpului a jucat în nenumărate producții de succes care i-au adus notorietatea. Cu toate acestea, înainte de a urca pe culmile succesului, Alfonso Herrera și-a droit să devină pilot. În ciuda faptului că acesta avea deja trei show-uri la activ, posibilitatea de a avea o cariera în aviație rămânea posibilită.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Ulterior, după participarea sa în cadrul telenovelei “Clase 406”, Pedro Damián i-a oferit acestuia un loc în cadrul “Rebelde”, producție ce i-a adus recunoaștere internațională și un nume care a fost rostit mulți ani de-a lungul timpului. După destrămarea formației RBD, Poncho și-a continuat cariera de actor, și-a întemeiat o familie și a continuat să fie activ în mediul online, acolo unde fanii l-au urmărit de la primele apariții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost căsătorit cu Diana Vasquez încă din 2016 și are doi copii cu această. În urma zvonurilor unei relații extraconjugale cu Ana de la Reguera, protagonistul din “Rebelde” și-a anunțat public despărțirea de soția sa. Actorul a continuat să le arate fanilor momente speciale din cadrul familial, dar și premiere de film pe care le-a avut recent. Fiind un împătimit al fotbalului, Alfonso Herrera a participat de-a lungul timpului în proiecte ce au implicat direct acest sport.

Citește și: Poncho Herrera și Ana de la Reguera au recunoscut că formează un cuplu. Ce spun îndrăgostiții

Cu toate proiectele sale la activ, Alfonso Herrera a dezvăluit că singurul său regret este rolul pe care l-a avut în telenovela “Clase 406”. Acolo producătorul a ținut ca vedeta să aibă un look complet diferit față de cel cu care a fost obișnuit de fiecare dată.

Viața și cariera actorului Alfonso Herrera

Cariera lui Alfonso Herrera a mers întotdeauna pe o pantă ascendentă, asta pentru că de-a lungul timpului a reușit să joace în cele mai așteptate producții și a reușit să trăiască fiecare rol la nivelul tuturor așteptărilor. După ce și-a început cariera la vârsta de 20 de ani, traiectoria sa în Mexic s-a transformat vertiginos. Ulterior, după anul 2010, numele său a devenit cunoscut și în Statele Unite, acolo unde a jucat în seriale precum “Sense8” sau „The Exorcits”.

Recent, numele lui Alfonso Herrera se află pe buzele tuturor, asta după ce rolul său negativ din “Ozark” i-a impresionat pe toți. Cu toate că este un personaj nou, a reușit să-și facă simțită prezența într-un timp foarte scurt. Actorul mărturisește că deși este un serial ce poate părea clișeic ca și temă de abordare, aduce totuși multe lucruri în plus față de celelalte.

Citește și: Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite telenovele

Deși este actor și tată, Alfonso Herrera reușește întotdeauna să-și găsească timp și pentru pasiunile sale. Acesta nu uită de stilul de viață sănătos pe care l-a abordat cu multă vreme în urmă.

În articolul

Cum arată Alfonso Herrera la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Traseul actorului de la începuturi până în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x