Alfonso Herrera vorbește despre momentele mai puțin plăcute din viața de artist. Când a suferit actorul din “Rebelde” din cauza expunerii mediatice

Publicat pe 02.09.2022 la 09:42 Actualizat pe 02.09.2022 la 11:02

Alfonso Herrera vorbește despre momentele mai puțin plăcute din viața de artist. Ce sacrificii a făcut de-a lungul timpului actorul din "Rebelde". De asemenea, protagonistul celebrei telenovele spune în ce moment a suferit din cauza expunerii mediatice.

Alfonso Herrera se află pe o motocicletă și poartă o geacă de piele

Alfonso Herrera în rolul lui "Miguel Arango" în "Rebelde"

Happy Channel

Alfonso Herrera este deja un nume răsunător, atât în Mexic cât și în lumea întreagă. A făcut furori în telenovela “Rebelde” și a reușit să aducă un zâmbet pe buzele fanelor ori de câte ori apărea pe scenă alături de formația RBD. După destrămarea trupei, actorul a luat-o pe un drum separat în ceea ce privește cariera profesională și a reușit să realizeze ceea ce și-a propus. Cu toate acestea, nu a fost deloc ușor.

Alfonso Herrera vorbește de momentele mai puțin plăcute din viața de artist

Alfonso Herrera s-a născut în Mexic și s-a mutat în Guadalajara la vârsta de patru ani. A jucat fotbal cu copiii și a avut de-a lungul timpului amintiri de neuitat. După succesul pe care l-a avut în telenovela “Rebelde” a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. În prezent, se bucură de admirația celor care îndrăgesc serialele americane și joace roluri care îl scot cu siguranță din anonimat.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

Pasionat de fotbal, atunci când se află în timpul liber reușește să se bucure de lucrurile care îi fac plăcere. Actorul spune că este “cel mai bun sport din lume” și că în copilărie și-ar fi dorit să devină fotbalist. Cu toate acestea, mama sa a fost întotdeauna adepta învățăturii care să primeze. În prezent, Alfonso Herrera îi mulțumește celei care i-a dat viață pentru șansa de a nu renunța la studii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Găsesc foarte multe asemănări între fotbal și munca mea. O dată l-am auzit vorbim pe Pep Guardiola și am văzut atâtea asemănări între a fi pe set și a sta pe bancă, felul în care vorbești cu jucătorii și cu actorii. Amândoi trăim cu o presiune și a acea presiune este un privilefiu, îmi place.”, a mărturisit Alfonso Herrera pentru Mrfeelgood.com. Dacă ar fi pus într-o situație înfricoșătoare, actorul spune că s-ar teme ca băieții lui să fie expuși.

Alfonso Herrera se simte mândru de munca pe care a realizat-o până în prezent și continuă în acest fel în serialele americane. Cu toate acestea, momentul cel mai dificil este acela în care își lasă copiii în spate pentru a se ocupa de proiectele profesionale.

“Să merg la muncă și să le spun la revedere copiilor pentru săptămâni sau luni. Asta este greu.”, a declarat Alfonso Herrera. Cât despre persoana care i-a fost model în viață, celebrul actor o are ca exemplu pe mama sa.

Citește și: Anahí a postat imagini rare cu cei doi copii ai săi. Micuții au crescut și îi seamănă leit vedetei din “Rebelde”

“Mama mea. A fost o mamă singură și a crescut doi copii fără niciun ajutor. A muncit și ne-a crescut pe noi. I-am dat dureri de cap în copilărie, eu și fratele meu. Doamne, chiar i-am dat dureri de cap. Apreciez foarte mult toate eforturile pe care le-a făcut.”, a mărturisit actorul.

Alfonso Herrera vorbește despre eroii săi favoriți, atât din viața reală cât și din povești

De-a lungul timpului a demonstrat că se poate mula pe oricare personaj și a reușit să iasă din zona de confort de fiecare dată. Și-a lăsat vocea chiar și pentru personajele din filmele animate și a reușit să-și îndeplinească un vis din copilărie. Cât despre eroii pe care i-a avut încă de când era mic, Alfonso Herrera vorbește și despre cei imaginari și cei din viața reală.

“În viața reală , Lionel Messi. Are ceva unic. Lumea spune asta când ești un jucător bun poți să rezolvi trei lucruri diferite în același timp. Ei bine, el poate rezolva un joc în nouă feluri diferite și asta înseamnă să fii geniu. Mi-ar plăcea să văd lucrurile din perspectiva sa, cum rezolvă lucrurile. Cred că fotbalul și viața sunt unite, e o legăturp interesantă.”, a spus Alfonso Herrera.

Citește și: Ninel Conde, fără machiaj pe rețelele sociale. La 45 de ani, vedeta își dezvăluie secretele frumuseții

Deși îl vedem întotdeauna îmbrăcat la costum sau purtând costumații tipice personajelor pe care le joacă, în timpul liber Alfonso Herera spune că preferă adidașii și pantalonii în care joacă fotbal. Cât despre muzică, actorul din “Rebelde” ascuntă întotdeauna salsa. Spune că acest gen i-a salvat viața pe timpul pandemiei de COVID-19.

În articolul

Alfonso Herrera vorbește despre momentele mai puțin plăcute din viața de artist. Când a suferit actorul din “Rebelde” din cauza expunerii mediatice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x