Anahí a postat imagini rare cu cei doi copii ai săi. Micuții au crescut și îi seamănă leit vedetei din “Rebelde”

Publicat pe 29.08.2022 la 11:53 Actualizat pe 29.08.2022 la 12:58

Anahí a postat imagini rare cu cei doi copii ai săi. Vedeta din "Rebelde" i-a filmat pe micuți și i-a arătat întregii lumii. Cum arată în prezent aceștia.

Anahí poartă un top roșu, un pulover negru și un lănțic. Actrița are părul blond, lung, ondulat la vârfuri și îl poartă desprins

Anahí din "Rebelde"

Happy Channel

Anahí se numără printre cele mai cunoscute vedete din lume la momentul actual. Și-a început cariera încă de la o vârstă foarte fragedă și a continuat în acest fel până a ajuns să-și întemeieze o familie. Acum se bucură de liniștea căminului pe care l-a creat, dar și de dragostea fanilor ce o urmăresc în mediul online.

Anahí din “Rebelde” a postat imagini rare cu cei doi copii ai săi

Într-una dintre rarele apariții în care Anahí a ținut să-și arate copiii în mediul online, cei doi băieței apar împreună râzând și jucându-se conform vârstei. Vedeta din “Rebelde” este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, însă de data aceasta a simțit nevoia să le arate tuturor cât de mult au crescut Manuel și Emiliano.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

“Hei! Am venit să vă luminăm ziua.”, a scris artista în dreptul videoclipului emoționant. Peste o mie de comentarii și peste 40 de mii de aprecieri au fost lăsate din partea internauților în dreptul postării sale. Cu peste 9 milioane de fani care o urmăresc pe contul personal de Instagram, Anahí se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. Cele mai renumite proiecte ale sale sunt telenovela “Rebelde” și participarea în cadrul formației RBD, însă nici proiectele solo nu pot fi uitate prea ușor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a început cariera la vârsta de doar doi ani și a impresionat fanii cu talentul său de neegalat. Dacă la prima vedere pare că a dus o viață perfectă, vedeta a suferit de bulimie și anorexie pe parcursul mai multor ani. În cele din urmă și-a revenit, iar în prezent le arată fanilor din mediul online exercițiile fizice pe care le practică pentru a se menține în formă, atât din punct de vedere fizic cât și psihic. A vorbit în repetate rânduri despre traumele prin care a trecut, dar și despre clipele fericire care i s-au petrecut în viață.

Citește și: Anahí îi oferă sprijin necondiționat lui Andrés García. Marele actor a avut probleme de sănătate

În prezent este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, fost guvernator în Chiapas, Mexic și om politic. Este mămică a doi copii, Manuel Velasco Puente și Emiliano Velasco Puente și se mândrește cu familia sa pe internet. Într-una dintre ipostaze pot fi văzuți chiar micuții artistei în timp ce se bucură de copilăria lor. Deși este una dintre cele mai iubite vedete din lumea telenovelelor, Anahí a decis să se îndepărteze de luminile reflectoarelor în 2011. În 2015 a lansat ultima sa melodie alături de rapperul Wisin. În prezent Anahí se bucură de micuții în vârstă de 5 și de 2 ani, dar și de dragostea pe care soțul său i-o oferă.

Pe lângă asemănarea izbitoare pe care micuții o au cu mama sa, internauții au observat că mezinul familiei moștenește talentul artistic al actriței din “Rebelde”. Anahí și Manuel Velasco s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă pe 25 aprilie 2015 în Chiapas.

Anahí și Thalía demonstrează că sunt prietene bune în mediul online

După ce Thalía a introdus trendul “Marimar” pe Instagram, atât fani cât și vedete din toată lumea au ținut să îl urmeze. Celebra telenovelă a avut premiera în 1994 și de atunci a continuat să fie vizionată pretutindeni. În prezent, melodia care i-a încântat pe fanii de atunci a rămas la fel de populară, astfel că aceasta a fost transformată rapid într-un viral.

Printre vedetele care au ținut să ia parte la trend s-a numărat și Anahí, cea care a postat videoclipul în cadrul Instastory. Interpreta personajului “Mía Colucci” se află în prezent în vacanță, acolo unde petrece alături de familie. Împreună cu unica sa nepoată, Ana Paula, aceasta a realizat trendul care a reușit să facă furori într-un timp foarte scurt. Răspunsul faimoasei Thalía nu a întârziat să apară, iar fanii au putut vedea astfel că cele două vedete sunt prietene.

Citește și: Alfonso Herrera din “Rebelde” uimește cu noua sa apariție în mediul online. Actorul a postat o fotografie alb-negru

“Te iubesc, prietenă frumoasă”, a scris Thalía în dreptul videoclipului postat de actrița din “Rebelde”. Pentru a realiza “provocarea” Marimar, o persoană trebuie să danseze în timp ce tema principală se aude în fundal. Ulterior, când se aude țipătul iconic al Thalíei, cea de-a doua persoană o trage pe prima de păr, arată Infobae.com.

În articolul

Anahí a postat imagini rare cu cei doi copii ai săi. Micuții au crescut și îi seamănă leit vedetei din “Rebelde”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x