Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale. Ce roluri vrea actrița să încerce pe viitor

Publicat pe 12.04.2022 la 11:24 Actualizat pe 12.04.2022 la 12:08

Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale și a specificat ce roluri ar vrea să încerce pe viitor în producții care să-i aducă tot la fel de mult succes ca cele de până acum.

Într-un interviu recent acordat reviste Instyle Magazine, frumoasa actriță Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Dacă până acum fanii au văzut-o în roluri inedite, atât de fată cuminte, cât și în drame, de acum înainte actrița are o singură restricție.

Aceasta a mărturisit care ar fi imedimentul care ar forțat-o să nu accepte anumite proiecte dacă i s-ar cere. Despre ce este vorba.

Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor

Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai apreciate actrițe la momentul actual. Deși a jucat în nenumărate seriale care i-au adus notorietatea, iată că acum vedeta a luat o pauză pentru a-și regândi traseul profesional. De asemenea, aceasta a subliniat care ar fi proiectele care ar forța-o să nu meargă mai departe în demersul său.

“Îmi place să interpretez roluri care mă scot din zona de confort, îmi place să încerc lucruri diferite. Mi-ar plăcea să mă întorc pe platourile de filmare pentru un scenariu care îmi face inima să sară din piept. O să știu când se va întâmpla acest lucru.”, a declarat Ayça Ayşin Turan pentru Instyle Magazine, conform Seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a subliniat că nu ar putea accepta niciun rol care ar implica violență împotriva femeilor. Vedeta a intrat rapid în atenția publicului datorită implicării sale în serialul “Povestea de pe insulă” alături de partenerul său din viața reală cu Alp Navruz.

Citește și: Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie de cuplu. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

“Am încercat de fiecare dată personaje noi. Și de data asta vreau să fie la fel.”, a spus aceasta. De când și-au confirmat relația de iubire, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au rămas în atenția presei cu povestea lor de iubire. După ce au fost urmăriți în celebrul serial, cuplul a fost văzut tot mai des împreună, asta până când au mărturisit adevărul despre sentimentele lor. Cei doi au continuat să posteze fotografii și filmulețe împreună.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, un cuplu atât pe platourile de filmare cât și în viața reală

După ce au terminat filmările pentru serialul “Povestea de pe insulă”, Ayça Ayşin Turan a luat decizia de a se întoarce spre locurile natale în luna decembrie a lui 2021. Actrița a petrecut timp în natură, alături de cei dragi. Aceasta a profitat de perioada de odihnă și a reușit să-și dedice timpul sportului și dietelor sănătoase. În ceea ce privește viața profesională, aceasta încă își așteaptă marele rol, cel care să îi dea forța de a merge mai departe în viitor.

“Nu-mi place să-mi impun limite. Conform celor petrecute până acum, am încercat întotdeauna rolurile diferite. Am jucat dramatic, romantic și amuzant. Va fi totul bine dacă personajul inedit va apărea în calea mea.”, a spus aceasta. Deși la momentul actual și-a luat o pauză de pe platourile de filmare, vedeta își continuă activitatea în mediul online, acolo unde pe pagina personală de Instagram are peste 5 milioane de fani care îi urmăresc activitatea zilnică.

Citește și: Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, din nou împreună pe platourile de filmare. Ce au declarat îndrăgostiții

Cât despre scenariile care implică violența împotriva femeilor, aceasta a adăugat: “Sunt foarte sensibilă când vine vorba despre acest subiect. Când vine vorba despre scene care folosesc violența împotriva femeilor sunt foarte atentă. Contează foarte mult continuarea scenariului.”

Povestea pe care Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au început pe platourile de filmare, s-a materializat imediat și în viața reală. Cei doi au continuat să-și arate dragostea și au fost felicitați de fiecare dată.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale. Ce roluri vrea actrița să încerce pe viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x