Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” a postat o fotografie alături de sora sa. Fanii au reacționat imediat

Publicat pe 05.05.2022 la 11:23 Actualizat pe 05.05.2022 la 12:41

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” a postat o fotografie în care apare alături de sora sa și fanii au reacționat imediat. Cum arată aceasta.

Ali Yasin Özegemen poartă un tricou alb și geacă neagră de piele

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite”

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” se numără printre cei mai apreciați actori la momentul actual, iar fanii continuă să caute informații relevante despre viața sa personală. Pe rețelele sociale, acesta continuă să posteze fotografii în diverse ipostaze, atât din viața personală, cât și de la diferite ședințe foto.

Una dintre imagini îl arată pe actor alături de sora sa, Nisa Pullu. Deși este o fotografie realizată în anul 2016, actorul nu s-a schimbat până acum.

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” a postat o fotografie alături de sora sa

Ali Yasin Özegemen a devenit cunoscut datorită rolului său principal pe care îl interpretează fără greș în serialul “Păsări rănite”. Deși este primul său proiect pe platourile de filmare, bărbatul reușește să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor celor care îl urmăresc. Născut pe 30 mai 1989 în Konya, Turcia, și-a început cariera ca model.

După succesul dobândit pe micile ecrane, Ali Yasin Özegemen a luat decizia de a nu-și lăsat fanii din mediul online să aștepte fotografii și filmulețe și le-a arătat cele mai importante ipostaze ale sale. Cei peste 100 de mii de internauți au reacționat de fiecare dată, însă viața privată a lui Ali Yasin Özegemen a rămas de cele mai multe ori un mister.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește "Păsări rănite", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

“Părinții noștri mi-au făcut cel mai frumos cadou, o soră. Aceasta s-a logodit ieri. Sper ca Dumnezeu să-ți lumineze pașii.”, a scris Ali Yasin Özegemen în dreptul fotografiei în care apare alături de sora sa. Sute de comentarii și peste nouă mii de aprecieri au fost lăsate în mediul online. Rolul din “Păsări rănite” în aduce în prim-plan pe Ali Yasin Özegemen ce a mărturisit încă de la început că joacă rolul vieții sale.

Despre rolul lui Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite”

Povestea serialului “Păsări rănite” o aduce în fața micilor ecrane pe Meryem. O fată tânără, greu încercată de viață, aceasta se trezește că este nevoită să locuiască singură atunci când tatăl său ajunge după gratii. Meryem este și sora de împrumut a lui Omer, un băiețel simpatic ce urma să fie vântul în schimbul unei sume de bani.

De-a lungul serialului, diferite personaje vor încerca să îl transforme pe Omer dintr-un suflet pur într-un om care săvârșește numai fapte îngrozitoare. Deși băiețelul este în realitate fiul lui Levent, un tânăr afacerist ce a crezut că și-a pierdut atât soția cât și copilul, Omer nu cunoaște aceste detalii. Atunci când Levent o întâlnește pe Meryem alături de Omer, prinde drag de ei și încearcă să îi ajute cu toate cele necesare.

Citește și: Ce spune Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” despre noile proiecte profesionale. De când nu a mai pășit vedeta pe platourile de filmare

Pe măsură ce timpul trece, Levent se îndrăgostește iremediabil de Meryem, însă întâmplările care au loc între cei doi îi țin întotdeauna departe de sentimentele lor reale. Atunci când Levent află că e tatăl lui Omer, se produce o schimbare de-a dreptul radicală. Până atunci, micuțul reușește să se transforme într-o persoană integră ce știe să deosebească binele de rău și care poate lua decizii pe cont propriu.

În articolul

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” a postat o fotografie alături de sora sa. Fanii au reacționat imediat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x