Ce spune Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” despre noile proiecte profesionale. De când nu a mai pășit vedeta pe platourile de filmare

Publicat pe 04.05.2022 la 19:50 Actualizat pe 04.05.2022 la 20:16

Hande Erçel din "Dragostea plutește în aer" a oferit noi declarații despre proiectele sale profesionale. De când nu a mai pășit vedeta pe platourile de filmare.

Hande Erçel poartă o rochie albă fără mâneci și se uită în depărtare. Actrița are părul desprins, ușor lăsate pe frunte în partea dreaptă

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia. Dacă până acum rolurile sale erau apreciate, odată cu intrarea pe platourile de fimare ale celebrei comedii romantice, și-a câștigat popularitatea pretutindeni.

Cu toate acestea, vedeta a vorbit recent despre dorința de a se implica într-un nou proiect inedit și a dezvăluit de cât timp nu a mai fost implicată în astfel de seriale.

Ce spune Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” despre noile proiecte profesionale

Hande Erçel a făcut furori în lumea întreagă odată cu rolul său principal în serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”. Recent, producția s-a transformat recent în subiect de examen la o facultate de jurnalism, o carte, dar și un ebook. Personajele au ajuns să fie îndrăgite în tot mai multe țări din lume, iar numele actorilor răsună acum pretutindeni.

Odată cu dezvăluirea relației dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin, fanii s-au așteptat ca cei doi să meargă împreună spre altar, însă legătura lor amoroasă nu a trecut testul timpului. La scurtă vreme, protagonista din “Dragostea plutește în aer” a fost văzută în compania actorului Kaan Yıldırım cu care a lucrat împreună pentru seria “Halka”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legătura dintre cei doi a fost dezbătută imediat, iar cei mai mulți au crezut că vedetele formează deja un cuplu, iar Hande Erçel l-a dat uitării pe Kerem Bürsin. Cu toate acestea, într-o scurtă vizită în capitala Angliei, actrița a oferit câteva declarații referitoare la presupusa relației”.

Citește și: William Levy a vorbit pentru prima oară despre Alicia Sanz. Ce spune actorul despre presupusa relație

“Sunt foarte bine, totul merge perfect.”, a declarat Hande Erçel, conform Seriesturkish.com. Zâmbetul de pe fața vedetei a fost pus rapid pe seama unei noi legături amoroase. Cât despre întoarcerea pe platourile de filmare, aceasta a mărturisit că se află între proiecte la momentul actual și este pregătită să se întoarcă pe micile ecrane.

De când nu a mai pășit actrița din “Dragostea plutește în are” pe platourile de filmare

Într-un interviu oferit recent, Hande Erçel a dezvăluit care sunt proiectele sale profesionale de viitor și de cât timp nu a mai pășit pe platourile de filmare.

“O să mă implic într-un nou proiect, însă la momentul actual nu pot să vă ofer mai multe amănunte. Mi-e dor de platourile de filmare extrem de mult. Mi-e dor de voi, publicul de acasă. Nu am mai lucrat din luna septembrie. A trecut multă vreme, mi-e dor.”, a dezvăluit Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată vedeta

Vedeta din Turcia a mărturisit că indiferent de proeict, își dorește ca munca ei să fie apreciată pretutindeni. Cât despre timpul petrecut alături de cei dragi, aceasta este recunoscătoare că a putut fi alături de nepoțica ei Mavi în tot acest timp. Cele două sunt nelipsite din mediul online, acolo unde actrița din “Dragostea plutește în aer” nu contenește să posteze fotografii alături de micuță.

“Cel puțin am trăit cele opt luni la capacitate maximă. Nu-mi mai trebuie vacanță, vreau să mă reîntorc la treabă.”, a precizat vedeta. La final, aceasta a subliniat că nu are resentimente față de fostul său partener de viață, însă nu a oferit detalii suplimentare despre subiect.

În articolul

Ce spune Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” despre noile proiecte profesionale. De când nu a mai pășit vedeta pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x