Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel. Piesa de rezistență a fost un palton cu puf

Publicat pe 30.12.2022 la 10:50 Actualizat pe 30.12.2022 la 14:13

Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel. Piesa de rezistență a fost un palton cu puf.

Alina Boz poartă părul prins în coc și are bretonul coafat într-o parte

Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel

Happy Channel

Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A jucat în seriale de succes precum “Ține-mă de mână” și “Bir Peri Masalı”. Cel din urmă a avut premiera ultimului episod pe 27 decembrie, cu cea de-a 13-a apariție. A reușit să-și cucerească fanii alături de Tarık Emir Tekin.

Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel

Pe 30 decembrie, în cadrul Disney Plus va fi difuzat filmul “New Year’s Eve”. Acesta este de o mare importanță în cariera vedetei, având în vedere că toți o vor vedea la finalul anului pe micile ecrane. De asemenea, un proiect alături de Gülse Birsel va fi difuzat în curând. Cea mai recentă apariție a sa a reușit să uimească fără doar și poate. În cadrul întâlnirii de promovare a seriei “Yılbaşı Gecesi”, aceasta s-a arătat foarte fericită că a putut să fie parte integrntă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Yılbaşı Gecesi” este foarte special. Mereu există alte dorințe, alte speranțe.Sunt foarte bucuroasă că o zi frumoaă s-a transformat într-un film frumos.”, a declarat Alina Boz. Vedeta a ținut să marcheze sfârșitul de an cu o rochie de petrecere extrem de strălucitoare. A reușit să atragă atenția cu umerii săi goi și decolteul generos, iar fanii au reacționat imediat. Printre faimoșii care au lăsat comentarii se numără și Beril Pozam, Miray Daner, Gülse Birsel, Uraz Kaygılaroğlu și Pınar Deniz. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 300 de fotografii și filmulețe.

De-a lungul timpului a abordat o atitudine simplă, dar de efec și a reușit să rămână la fel de îndrăgită în orice situație. Cu toate acestea, o apariție de-a sa a reușit să distrugă seria de apariții fără cusur.

Alina Boz, criticată pentru rochia purtată pe covorul roșu

“Alina Boz nu a avut stil de data aceasta”, a comentat un internaut. Ulterior, vedeta s-a simțit mai mult decât mândră de alegerea făcută. În drept descrierii a scris “echipa” și i-a enumerat pe toți cei care i-au dat o mână de ajutor pentru realizarea momentului prezentat pe covorul roșu.

Printre actorii cu care Alina Boz a colaborat recent se numără și Burak Deniz. Cei doi joacă împreună în “Maraşlı”. Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, și-a petrecut copilăria în Rusia. Ulterior, Alina Boz s-a mutat alături de familie în Turcia și de acolo cariera ei profesională a luat amploare.

“Disney face parte din copilăria mea. Când am ajuns în Turcia mă uitam la filmele acestea și așa am învățat să vorbesc turcește. Astăzi este și ziua mea și acest minunat eveniment. Nu am mai fost atât de entuziasmată de multă vreme.”, a declarat Alina Boz, potrivit Seriesturkish.com. Este tânără, frumoasă, talentată și rămâne la fel de simplă. Este actriță de mai bine de 10 ani, însă de cele mai multe ori spune că are anxietate atunci când se află în fața unei mulțimi.

“Timpul pentru mine trece altfel în cadrul galelor. Nu se va rezolva niciodată această problemă. Este așa de când am paricipat la prima gală. Este mult prea aglomerat pentru mine și mă panichez. Oricât de mult am încercat, nu pot rezolva această problemă.”, a spus Alina Boz,

În articolul

Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel. Piesa de rezistență a fost un palton cu puf

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x