Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a lăsat în urmă ținutele de fată cuminte și a scos la iveală o altă latură a sa. Cum apare în cea mai nouă fotografie postată pe internet

Publicat pe 21.11.2022 la 14:52 Actualizat pe 21.11.2022 la 15:30

Alina Boz este de cele mai multe ori actrița "cuminte" a Turciei. De data aceasta însă, a ținut să ofere fanilor o altă imagine a sa.

Alina Boz poartă o bluză cu un umăr gol și are părul prins într-o coadă

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a lăsat în urmă ținutele de fată cuminte și a scos la iveală o altă latură a sa

Happy Channel

Alina Boz este una dintre revelațiile cinematografiei din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să joace în seriale care i-au adus succesul și indiferent de rolurile pe care le-a interpretat a reușit să-și aducă un aport considerabil.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a lăsat în urmă ținutele de fată cuminte

Alina Boz s-a născut în Moscova în 1998 și se poate lăuda cu rădăcini din Bulgaria și Rusia deopotrivă. Absolventă a Kadir Has University, departamentul de teatru, a locuit în Moscova până la vârsta de 7 ani. Ulterior s-a mutat în Istanbul alături de familie și de acolo a început călătoria sa în lunga ascensiune către succes. A urmat cursuri de actorie chiar din primii ani de școală în cadrul Kadıköy Barış Manço Cultural Center. Este absolventa liceului Private Gökjet Aviation High School Cabin Services, însă și-a schimbat traiectoria viitorului odată cu terminarea școlii.

Urmărește "Ține-mă de mână" de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă la început a fost actriță în reclame, ulterior talentul său a fost descoperit și astfel a început să aibă apariții din ce în ce mai dese pe micile ecrane în seriale de excepție alături de actori cunoscuți deja până atunci. Pentru prima oară a jucat în seria “Cesur Hemşire” în 2013 cu rolul “Canan”. Și-a făcut debutul cu adevărat în seria “Furtună pe Bosfor”, producție difuzată între 2014 și 2017.

Au urmat apoi proiecte precum “Sevda’nın Bahçesi”,” Vatanım”, “Sensin”, “Elimi Bırakma”, “Maraşlı”, “Aşk 101”. În prezent, Alina Boz este implicată în proiectul Bir Peri Masalı cu rolul “Zeynep”. Fanii au rămas uimiți să-și vadă actrița preferată vorbind în limba rusă pentru prima oară într-un serial. Scenele au fost distribuite la scurt timp în mediul online.

Nu este totuși prima surpriză cu care Alina Boz și-a încântat internauții. În mediul online a îmbrăcat o ținută cu mult diferită față de ceea ce arată de obicei. Și-a lăsat inhibițiile la o parte și a ținut să-și lase la vedere picioarele lungi.

Alina Boz își surprinde fanii atât pe micul ecran cât și în mediul online

Dacă pe micul ecran Alina Boz își surprinde fanii vorbind limba rusa, pe rețelele sociale vedeta strălucește în cele mai inedite ținute. Cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, vedeta este apreciată pentru versatilitatea de care dă dovadă. În cea mai recentă postare a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și pantaloni cu toc subțire. Rujul roșu a completat fără doar și poate ținuta.

“Este întotdeauna un agajat care vorbește limba rusă în locurile în care lucrez. Am avut întotdeauna tendința de a vorbi limbi străine foarte ușor, am învățat engleză și puțină rusă.”, este replica pe care Alina Boz o transmite în limba rusă în cel mai nou serial în care joacă.

Printre alți actori cunoscuți din Turcia și numele faimoasei Alina Boz a reușit să ajungă în țările din America Latină. De asemenea, vedeta a reușit să câștige un premiu important pentru cariera sa și astfel și-a valorificat încă o dată talentul. Alina Boz a jucat de asemenea alături de Alp Navruz în seria “Ține-mă de mână”.

În articolul

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a lăsat în urmă ținutele de fată cuminte și a scos la iveală o altă latură a sa. Cum apare în cea mai nouă fotografie postată pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x