Alina Boz, din nou pe micile ecrane într-un proiect mult așteptat. Despre ce este vorba

Publicat pe 27.05.2022 la 15:06 Actualizat pe 27.05.2022 la 15:37

Alina Boz revine pe micile ecrane într-un proiect mult așteptat de fani. Despre ce este vorba și alături de cine va juca frumoasa actriță.

Alina Boz poartă o rochie neagră cu o bluză albă

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia. De-a lungul timpului a reușit să-și valorifice talentul actoricesc prin apariția în cele mai inedite seriale de profil. Alături de Alp Navruz a jucat rolul unei fete îndrăgostite, dar greu încercate și a reușit să de-a viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje.

Acum vedeta este gata să se întoarcă pe micile ecrane într-un rol mult așteptat, iar cel care îi va fi alături pe platourile de filmare va fi nimeni altul decât Burak Deniz.

Alina Boz, din nou pe micile ecrane într-un proiect mult așteptat

După ce o lungă perioadă de timp a stat departe de platourile de filmare, iată că Alina Boz revine pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului “ Maraşlı”. Vedeta va fi din nou în rolul de protagonistă și va aduce încă o dată bucuria pe chipurile fanilor. Alina Boz a devenit faimoasă în 2004, iar cele mai bune roluri ale sale au fost în seriale de renume precum “ Paramparça”, “ Sevda’nın Bahçesi”, “ Vatanım Sensin”, “ Elimi Bırakma”. Mahur, personajul său din “Maraşlı” a rămas în inimile fanilor de pretutindeni.

Cu toate că urma să joace alături de Çağatay Ulusoy în seria “Terzi”, vedeta și-a anunțat decizia de a renunța la proiect pe ultima sută de metri. De atunci, fanii i-au așteptat răspunsul vedetei și acesta nu a întârziat să apară. Nu se știe totuși dacă Alina Boz va putea fi văzută pe micile ecrane sau pe platformele digitale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După seria Maraşlı, Alina Boz a jucat în filmul Bandırma Missile Club, alături de Deniz Can Aktaş. Serialul a fost regizat de Ömer Faruk Sorak pe timpul verii în Bandırma. Fanii așteaptă nerăbdători ca Alina Boz și Burak Deniz să revină pe micile ecrane în mult așteptatul serial. Cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Alina Boz se poate considera una dintre norocoasele vedete din Turcia, apreciate de fanii din întreaga lume.

Alina Boz și-a dezvăluit secretul

Deși este o vedetă de renume deja cunoscută de toată lumea, Alina Boz a renunoscut într-un interviu recent că cea mai mare teamă a sa este să se afle pe scenă înconjurată de tot mai multă lume. Protagonista din “Ține-mă de mână” a ținut să vorbească despre temerile sale, asta pentru ca fanii să vadă și o alte latură a sa, mult mai sensibilă.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cât despre relația cu Mithat Can Özer, deși mulți credeau că cei doi s-au despărțit, iată că relația lor continuă mai fericită ca oricând. Cei doi locuiesc acum împreună. Într-un cartier rezidențial, departe de ochii celor curioși, îndrăgostiții își trăiesc frumoasa poveste de iubire.

Alina Boz spune că dacă nu ar fi devenit actriță, i-ar fi plăcut să devină fotograf. Este în industria cinemtografică de peste 10 ani, iar dorința sa actuală este să regizeze un film care să fie apreciat de cât mai multă lume. Cu toate acestea, vedeta își continuă drumul profesional într-o manieră cât mai discretă, la fel ca și viața personală pe care nu o afișează în mediul online.

În articolul

Alina Boz, din nou pe micile ecrane într-un proiect mult așteptat. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x