Alina Boz din “Ține-mă de mână” și Mithat Can Özer s-au despărțit. Care este motivul care a dus la ruptură

Publicat pe 20.01.2022 la 13:48 Actualizat pe 20.01.2022 la 14:17

Alina Boz din “Ține-mă de mână” și Mithat Can Özer s-au despărțit după 3 ani de relație. Dacă toată lumea credea că cei doi vor ajunge la altar, iată că deznodământul a fost altul. Care este motivul care a dus la ruptură.

Alina Boz poartă părul prins și are bretonul dat într-o parte

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Profimedia Images

Deși toată lumea îi vedea pășind spre altar ținându-se de mână, iată că Alina Boz din “Ține-mă de mână” și Mithat Can Özer s-au despărțit după 3 ani de relație. Veste a venit ca un fulger peste fanii cuplului, mai ales că cei doi au păstrat întotdeauna discreția.

O veste care i-a șocat pe toți a venit ca răspuns la despărțirea Alinei Boz de iubitul Mithat Can. Care este motivul real.

Alina Boz din “Ține-mă de mână” și Mithat Can Özer s-au despărțit

Alina Boz ( 23) și Mithat Can Özer ( 40) s-au despărțit după 3 ani de relație, în ciuda faptului că relația lor a fost întotdeauna separată de viața profesională. Se pare că motivul real al despărțirii a fost gelozia care i-a cuprins pe cei doi.

În ciuda faptului că s-a zvonit că cei doi au vorbit despre căsătorie, Alina Boz a infirmat orice zvon în acest sens: “Nu am vorbit niciodată despre asta. Nu este adevărat.” Fanii au rămas surprinși să afle că cei doi s-au despărțit, asta după ce zvonurile legate de căsătorie au apărut în presă în ultima vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mithat Can Özer a transmis un mesaj subtil în online care nu a scăpat totuși ochiului vigilant al internauților: “momentul în care o relație se termină”. Alina Boz este printre cele mai active vedete din online cu 4.3 milioane de fani doar pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 267 de poze și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din vacanțele alături de cei dragi.

Pe rețelele sociale, Alina Boz nu ezită să-și arate trupul lucrat, dar și fotografii în care apare îmbrăcate cu ținute care îi acoperă în totalitate pielea. Este tânără, frumoasă și iubită de fanii de pretutindeni, însă acum relația ei este de domeniul trecutului.

Cine este Alina Boz din serialul “Ține-mă de mână”

Alina Boz este născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, Rusia, însă este recunoscută cel mai bine ca model și actriță în Turcia, țară în care s-a mutat de mică, atunci când tatăl ei a fost nevoit să-și schimbe locul de muncă.

Alina Boz avea doar șapte ani când a trebuit să-și părăsească țara natală și să se mute alături de familie într-o zonă cu totul nouă pentru ea până atunci. A învățat turca în școala primară și vorbește fluent rusa, turca și engleza. În timpul școlii a urmat cursurile unei școli de dans și înainte de a-și începe cariera de actriță, Alina Boz a fost model în câteva reclame televizate și reviste print.

Cariera actoricească și-a început-o în anul 2013, atunci când a jucat rolul lui “Canan” în serialul “Cesur Hemşire”. În 2014 a jucat în serialul “Paramparça”, alături de actrița Nurgül Yeşilçay. În 2016 a jucat în filmul Kaçma Birader, acolo unde a jucat rolul “Melis Kahvaci”. În 2017, Alina Boz a jucat în “Böluk”, dar și în producții valoroase difuzate pe diferite platforme de difuzare.

În 2020 a primit premiul “Shining Star” în cadrul “Golden Butterfly Awards” și a devenit rapid una dintre cele mai iubite vedete din Turcia.

În articolul

Alina Boz din “Ține-mă de mână” și Mithat Can Özer s-au despărțit. Care este motivul care a dus la ruptură

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x