Alina Boz publică pentru prima oară o imagine misterioasă alături de partenerul Mithat Can Özer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Publicat pe 17.04.2023 la 11:33 Actualizat pe 17.04.2023 la 12:11

Alina Boz publică pentru prima oară o imagine misterioasă alături de partenerul Mithat Can Özer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă nu s-au afișat niciodată în fața publicului.

Alina Boz poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul lung, desprins

Alina Boz publică pentru prima oară o imagine misterioasă alături de partenerul Mithat Can Özer

Happy Channel

Alina Boz este cunoscută pentru rolurile din “Ține-mă de mână” și “Furtună pe Bosfor”, seriale difuzate și pe Happy Channel. Se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia și reușește fără doar și poate să-și construiască o armată de fani și în mediul online. Formează un cuplu cu Mithat Can Özer, fiul artistei Sezen Aksu. Este cu 17 ani mai mică decât acesta, însă până în prezent nu a reprezentat un impediment.

Alina Boz publică pentru prima oară o imagine misterioasă alături de partenerul Mithat Can Özer

Vedeta din “Furtună pe Bosfor” și celebrul artist formează un cuplu încă din 2018. Cei doi au ținut să-și trăiască relația de iubire departe de ochii celor curioși, însă recent Alina Boz a publicat o fotografie misterioasă alături de partenerul său. Postarea a primit peste o mie de comentarii și peste 200 de mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că aceasta are peste 4 milioane de internauți care îi urmăresc fiecare mișcare. A lăsat până acum peste 300 de imagini și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională, fiind întotdeauna la fel de simplă dar plină de farmec.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-unul dintre interviurile oferite jurnaliștilor, Alina Boz a ținut să dezvăluie secretele relației sale de lungă durată. A fost văzută părăsind un local din Etiler, acolo unde a luat masa.

“Mereu primesc suport din partea celor dragi. Cred că este vorba despre personalitatea fiecăruia. Nouă nu ne place să ne afișăm în văzul tuturor. Ne susținem în tot, ne înțelegem bine. Personalitățile noastre se potrivesc. Cred că răbdarea este cuvântul care definește astfel de relații. Ne înțelege, bine, ăsta este secretul. Șansa.”, a dezvăluit vedeta, potrivit milliyet.com.tr.

Alina Boz a publicat o fotografie în care apare ținându-se de mână cu partenerul său. Îmbrăcată într-o fustă crem și o bluză fără mâneci, vedeta zâmbește, plină de fericire. Ochelarii de soare sunt indispensabili vedetei din Turcia. De asemenea, a ținut să-și lase la vedere chipul natural, fără filtre.

Cum vede Alina Boz proiectele profesionale în care se implică

Întrebată care îi sunt limitele atunci când joacă rolurile din seriale, Alina Boz a răspuns fără ezitare: „Mă implic în proiectele în care cred. Este puțin mai dificil în serialele TV, ajungi să muncești fără să cunoști scenariul. Balanțele se schimbă. Proiectele digitale sunt mult mai puternice acum, se produc scenarii bune.”

A subliniat faptul că în prezent nu se gândește la căsătorie, însă dacă acest plan se va construit, toată lumea va cunoaște detaliile.

“Relația noastră merge foarte bine de ani de zile. Dacă va fi vorba despre căsătorie, toată lumea va știi. Nu avem asta în plan la momentul actual. Pentru mine, cariera este mai importantă acum.”, a declarat vedeta din “Furtună pe Bosfor”.

Sezen Aksu, mama lui Mithat Can Özer, a oferit o ultimă reprezentație pe scenă în fața spectatorilor. Artistul a vorbit despre ideea ca vedeta să mai performeze pe viitor.

“O va face dacă va dori, însă nu știu când și unde.”, a spus artistul.

În articolul

Alina Boz publică pentru prima oară o imagine misterioasă alături de partenerul Mithat Can Özer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x