Alina Boz și-a dezvăluit secretul. Care este cea mai mare teamă a vedetei din “Ține-mă de mână”

Publicat pe 11.05.2022 la 12:25 Actualizat pe 11.05.2022 la 13:09

Alina Boz și-a dezvăluit secretul și s-a lăsat descoperită așa cum puțină lume o cunoștea până acum. Care este cea mai mare teamă a vedetei din "Ține-mă de mână" și cum reușește să treacă peste ea.

Alina Boz stă la masă cu farfuria de mâncare în față și se uită într-o parte

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Deși are o vârstă fragedă, a reușit de-a lungul timpului să își facă simțită prezența în cele mai importante producții. Atât pe micile ecrane, cât și în reviste de succes, chipul Alinei Boz rămâne întotdeauna la fel de natural și efervescent.

În cel mai recent interviu acordat revistei InStyle Turcia, aceasta și-a dezvăluit cel mai ascuns secret al său și s-a lăsat descoperită așa cum puțină lume o cunoștea până acum.

Alina Boz din “Ține-mă de mână” și-a dezvăluit secretul

Cu un look fresh, abordând o ținută aparte, așa s-a lăsat fotografiată vedeta ce apare pe coperta uneia dintre cele mai importante publicații din țara sa. Îmbrăcată în Louis Vuitton, Alina Boz și-a dezvăluit secretul pe care puține persoane din viața sa îl știau până acum.

Deși se află în industrie de mai bine de 10 ani, actrița din “Ține-mă de mână” recunoaște că ori de câte ori trebuie să participe în cadrul evenimentelor populare, o cuprinde anxietatea. Atacurile de panică devin astfel o simplă obișnuință, iar cele mai mici momente o înspăimântă la cote maxime. Cu toate acestea, continuă să dea tot ce are mai bun atunci când se află pe platourile de filmare sau în cadrul unor proiecte importante pentru cariera sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Alina Boz reușește de fiecare dată să se reinventeze și să arate o nouă figură tuturor celor care o îndrăgesc. De această dată a reușit să facă acest lucru cu ajutorul ședinței foto realizată pentru publicația InStyle Turcia.

“Timpul pentru mine trece altfel în cadrul galelor. Nu se va rezolva niciodată această problemă. Este așa de când am paricipat la prima gală. Este mult prea aglomerat pentru mine și mă panichez. Oricât de mult am încercat, nu pot rezolva această problemă.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cred că are legătură cu personalitatea mea. Nu știu dacă pot să schimb ceva în acest sens. Când devine prea aglomerat, mă pierd. E vorba despre un atac de panică.”, a declarat Alina Boz, conform Seriesturkish.com.

Alina Boz și Mithat Can Özer își continuă relația de iubire în ciuda zvonurilor legate de despărțire

În ciuda succesului pe care îl are, Alina Boz este o persoană discretă și reușește de fiecare dată să le arate fanilor doar bucăți din viața sa pe care le dorește expuse. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta a vorbit despre teama de mulțime.

“Atunci când luminile sunt aprinse și încep să se îndrepte spre mine. Nu a fost niciodată prea evident, dar îmi aduc aminte că buzele mi-au tremurat de cele mai multe ori în interviurile pe care le-am oferit. Mă concentrez foarte greu atunci când am de făcut mai multe lucruri dintr-o dată. Cred că de aceea mi-e foarte dificil.

Mereu m-au interesat fotografia, cinematografia. Sunt în industrie de peste 10 ani și îmi doresc să produc ceva extrem de personal. Creierul meu procesează aceste informații și sunt sigură că voi reuși ceea ce-mi propun.”, a declarat vedeta. Cât despre relația cu Mithat Can Özer, se pare că aceasta continuă la fel de discret, departe de ochii celor curioși.

Cei doi s-au mutat împreună și își continuă relația de iubire după anunțul despărțirii. Vedeta nu a postat până acum nicio fotografie alături de partenerul său.

În articolul

Alina Boz și-a dezvăluit secretul. Care este cea mai mare teamă a vedetei din “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x