Andreas Petrescu, din culisele filmărilor pentru ”O grămadă de caramele”: ”Mă simțeam dezbrăcat”

Publicat pe 13.09.2019 la 15:43 Actualizat pe 19.09.2019 la 18:59

Andreas Petrescu, cel care îl interpretează pe Emil, a povestit cum au decurs filmările pentru primele secvențe din sezonul 3 de ”O grămadă de caramele”.

Andreas Petrescu, cel care îl interpretează pe Emil, în serialul ”O grămadă de caramele”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru tvhappy.ro, ce se va întâmpla cu personajul său, la început de sezon. Ei bine, după ce ne-a spus cum începe acest sezon, Andreas a dat și din casă. Mai exact, el ne-a povestit cum au decurs filmările pentru primele secvențe din sezonul 3 de ”O grămadă de caramele”.

Filmam, uneori, afară, unde erau -20 de grade. Și dacă personajul stă pe jos, pe stradă, ce să vezi, tot pe stradă și tot pe jos stă și actorul. Să repet ca să fie clar: la -20 de grade! Cred că aveam patru pulovere și două maiouri pe sub bluza de trening. Și, cu toate astea, mă simțeam dezbrăcat. Dar, fiecare meserie are sacrificiile ei. Iar acum stau la căldură și mă uit la aventurile prin care am trecut eu și personajul meu alături de actorii ăstia mari și minunati cu care nu îmi vine să cred că am împărțit același generic: Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin... toți colegii mei, absolut toți. Sunt mulți. Urmărește «O grămadă de caramele» și îi vei descoperi și pe ei. Te vei îndrăgosti. Nu ai cum altfel!”.

În fiecare duminică, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează noul sezon ”O grămadă de caramele”, primul serial TV din România, filmat integral cu telefonul mobil.

”Iertarea”, cel de-al treilea sezon al celui mai dulce serial, continuă acțiunea din sezonul II cu o poveste originală, 100% românescă, inspirată din realitatea zilelor noastre. Scenariul, semnat de Simona Macovei (co-scenarist al serialelor ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”) împletește două povești actuale cu care se confruntă, din păcate, multe familii din România - problema drogurilor în școli și Sindromul Italia, de care suferă româncele plecate în peninsulă să îngrijească, mai ales, bătrâni.

Emil Șerban (Andreas Petrescu) iese din închisoare, după ce a ispășit o pedeapsă pentru fraude economice. Soția lui Nora (Alina Chivulescu) nu-l mai primește acasă și nu îl lasă nici să își vadă copiii până nu se reabilitează. Dar Emil se întâlnește absolut întamplator cu Damian (Luca Marinescu) iubitul fetei lui, Eva (Elisa Ciocan) și își dă seama că aceasta se află într-un mare pericol. Damian este un băiat care nu muncește și nu are visuri mari. Ca să îi treacă timpul mai ușor, Damian consumă droguri-etnobotanice livrate de banda lui Mirciulică (Silviu Mircescu), alcatuită din Goe (Dinu Eduard) și Cezar (Andrei Neagoe). Emil încearcă să se implice în viața fiicei lui în momentul când își dă seama că propriul lui fiu Luca (Tiberiu Herdea) nu-l mai recunoaște pe stradă.

Dar ce poți să faci fără un ban în buzunar? Aproape nimic. Așa că, Emil, marele bancher, acceptă să lucreze pe un șantier de construcții, la munca de joc, unde șef este Dorel (Sorin Tofan). Aici, pentru câțiva bănuți și câteva felii de salam de vară, descoperă, de fapt, cum e viața adevărată.

Geani Morante (Ion Ion) și-a ajutat fiul, pe Victor (Vlad Gherman), și nora, pe Miruna (Cristina Ciobănașu), să dezvolte o afacere de succes la Palermo. Are grijă de Zorica (Virginia Rogin) și apoi de Geanina (Ioana Ginghină), întoarsă de curând din Italia, chinuită și stresată de bătrâna pe care a îngrijit-o. Morante primește și vizita lui Tănase (Marian Râlea) și din nou țiganii îi invadează intimitatea.

Finalul sezonului 3 al serialului ”O gărmadă de caramele” este unul plin de surprize.

”O grămadă de caramele”, sezonul 3, ”Iertarea”, este un serial captivant despre România zilelor noastre. Regia serialului este semnată de Tudor Petre Marin, un fin observator al caracterului uman, care vine cu o imagine nouă, dinamică ajutat fiind de directorul de imagine, Alex Brendea.

Așadar, duminică, 15 septembrie, de la ora 18.00, fiți cu ochii pe Happy Channel și nu ratați PRIMELE PATRU episoade din sezonul 3 ”O grămadă de caramele”.

În articolul

Andreas Petrescu, din culisele filmărilor pentru ”O grămadă de caramele”: ”Mă simțeam dezbrăcat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x