Andreea Ibacka vorbește despre scena sinuciderii. ”Și mama s-a speriat când m-a văzut așa”

Publicat pe 10.10.2017 la 12:07 Actualizat pe 10.10.2017 la 12:23

Care a fost cea mai dificila scena pentru Andreea Ibacka? Cea a sinuciderii.

Cea mai dificilă scenă din ”O grămadă de caramele” a fost cea a tentativei de suicid. Acesta a fost răspunsul Andreei Ibacka atunci când fanii au vrut să afle de la ea care a fost scena care a pus-o în dificultate.

”Scena sinuciderii din cadă mi s-a părut cea mai grea, a fost plină de dramatism. A fost o provocare uriașă. Până acum, nu m-am mai sinucis în niciun serial. M-au trecut fel de fel de stări și de emoții, am plâns cu sughițuri și să știți că totul a fost cât de poate de real. Am plâns fără glicerină în ochi, fără să tai ceapă… am plâns pe bune, fără artificii de genul acesta. Am simțit toată încărcătura emoțională pe care mi-o transmitea textul. Mă ajută foarte mult echipa, indicațiile regizorale, textul este foarte bine scrtis. Am exersat și acasă…”, le-a mărturisit Andreea fanilor, într-o transmisiune live pe Facebook.

Când un fan i-a transmis actriței că s-a speriat când a văzut-o, în serial, în cadă, cu venele tăiate, Andreea a mărturisit că nu doar telespectatorul a trăit acel sentiment:

Și mama s-a speriat când m-a văzut așa. Sângele arăta real, dar era unul... cinematografic”.

Din 16 octombrie, la postul de televiziune Happy Channel începe partea a doua din ”O grămadă de caramele”: ”Păcatul”. Acesta se va difuza în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, și în reluare de la 23.45, tot luni și marți.

Vezi mai jos secvența despre care vorbește actrița care o interpretează pe Paula Iepuraș în ”O grămadă de caramele”.

”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Andreea Ibacka vorbește despre scena sinuciderii. ”Și mama s-a speriat când m-a văzut așa”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură