Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu. Ce au descoperit fanii

Publicat pe 30.05.2022 la 12:34 Actualizat pe 30.05.2022 la 13:18

Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu. Cu toate acestea, fanii au făcut o descoperire. Ce s-a observat în postarea făcută de actrița din "Dragostea plutește în aer".

Aras Bulut İynemli și Bige Önal

Aras Bulut İynemli și Bige Önal formează un cuplu în ciuda zvonurilor legate de separare

Instagram/Happy Channel

Aras Bulut İynemli și Bige Önal formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Deși prezența celor doi în mediul online este limitată, dragostea lor continua dincolo de speculațiile presei. Una dintre rarele fotografii în care cei doi apar împreună se află deja pe internet, postată pe contul personal de socializare al actriței din “Dragostea plutește în aer”.

Cei doi petrec timp împreună, dar își continuă și planurile profesionale. Aras Bulut İynemli va păși în curând pe platourile de filmare ale unuia dintre cele mai așteptate roluri ale sale.

Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu

Formează un cuplu de mai bine de șase ani, iar relația lor continuă într-o manieră la fel de discretă ca și până acum. Cu toate că zvonurile despărțirii au apărut de nenumărate ori în mediul online, iată că Aras Bulut İynemli și Bige Önal își continuă relația de iubire.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cei doi vorbesc foarte rar despre planurile lor personale, iar fotografiile de cuplu lipsesc cu desăvârșire de pe conturile acestora de socializare. Cu toate acestea, fanii nu au putut trece cu vederea una dintre ipostazele în care îndrăgostiții apar împreună. Deși imaginea este alb-negru, iar cei doi privesc unul către celălalt, doar umbrele se pot vedea foarte timid. Miile de aprecieri și comentarii nu au putut lipsi totuși din cadrul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este bine așa”, a scris Bige Önal în dreptul imaginii. Fanii i-au complimentat pentru frumusețe, asta pentru că toată lumea știe cum arată cei doi atunci când sunt văzuți într-o “lumină mai bună”. Deși actrița din “Dragostea plutește în aer” are peste 1 milion de fani pe Instagram, continuă să fie la fel de discretă atunci când vine vorba despre viața sa privată. Astfel, aceasta a împărtășit imagini din vacanță, acolo unde apare singură sau fotografiind natura înconjurătoare.

Aras Bulut İynemli a făcut ultimele declarații despre rolul din producția “Atatürk”

Deși este așteptat pe micile ecrane cu rolul din producția “ Atatürk”, Aras Bulut İynemli continuă pregătirile pentru cel mai așteptat rol al său. Într-un interviu acordat jurnaliștilor, conform Seriesturkish.com, acesta a oferit mai multe detalii despre proiectul său. Se pare că protagonistul din “Legea familiei” nu va fi singurul care va interpreta rolul lui Mustafa Kemal Atatürk, asta pentru că Aras Bulut İynemli va fi prezent doar într-un anumit interval al domniei acestuia.

“Sunt atât de nerăbdător, pregătirile continuă, lucrez intens. Toată echipa este entuziasmată să spună povestea marelui nostru lider. Ochii mi se umplu de lacrimi când aduc vorba despre acest subiect.”, a declarat Aras Bulut İynemli. Ulterior, acesta a mărturisit că este o mare onoare să intre în pielea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria Turciei. Cu toate că pregătirile pentru seriale continuă, actorul a mărturisit că filmările propriu zise vor începe în luna iulie a anului 2022.

Citește și: Ozge Yagiz, fotografie surpinzătoare la oglindă. Rochia purtată lasă la vedere părți ascunse ale trupului

Aras Bulut İynemli este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, născut pe 25 august 1990 în Istanbul. Deși este absolvent al unei facultăți de inginerie, acesta și-a început cariera de actor și a păstrat această meserie pe primul loc în viața sa.

În articolul

Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu. Ce au descoperit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x