Asi – Împotriva destinului se vede pe Happy Channel din 28 mai de la 20:00. Urmărește un serial inedit

Publicat pe 28.05.2023 la 17:52 Actualizat pe 28.05.2023 la 18:27

Asi – Împotriva destinului se vede pe Happy Channel din 28 mai de la 20:00, în fiecare sâmbătă și duminică. Fanii producțiilor turcești vor avea parte de încă o poveste care îi va ține cu sufletul la gură.

Protagoniștii serialului stau cu frunțile lipite și se privesc unul pe celălalt

Asi – Împotriva destinului se vede pe Happy Channel din 28 mai de la 20:00

Happy Channel

Fanii producțiilor turcești au de acum un motiv în plus de bucurie. Primul episod din serialul fenomen “Asi – Împotriva destinului” ajunge din 28 mai, ora 20:00, la Happy Channel și pe AntenaPLAY. În țara de origine a avut premiera pe 26 octombrie, 2007 și ultimul episod a fost văzut pe 19 iunie 2009. Cu un total de 71 de episoade, a reușit să uimească de la început. Timp de două sezoane, fanii vor putea urmări, acum și pe Happy Channel și AntenaPLAY, destinul personajelor îndrăgite.

Asi – Împotriva destinului se vede pe Happy Channel din 28 mai de la 20:00

Serialul Asi – Împotriva destinului aduce în atenția fanilor actori turci de excepție. Printre aceștia se numără protagoniștii Tuba Büyüküstün și Murat Yıldırım. Producția turcească se așteaptă a fi un succes, reprezentând o poveste atât emoționantă cât și cutremurătoare. O dramă regizată de Cevdet Mercan și scrisă de Gül Dirican, Neşe Cehiz, Şebnem Çıtak.

Din distribuție mai fac parte și actorii: Tülay Günal, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Selma Ergeç și alții. Cu toate că seria “Puterea destinului” a luat sfârșit, o altă producție inedită ține să îi ia locul. Serialul “Asi – Împotriva destinului” vorbește despre iubirea fără seamăn dintre Asi și Demir.

Asi este o tânără plină de energie, dar și foarte încăpățânată ce își dorește să crească pământurile familiei alături de tatăl său. Demir este un om de afaceri plin de succes ce își dorește să investească în Antakya, orașul său natal, acolo unde se și întoarce după o perioadă petrecută departe. Cu toate că Asi și Demir se simt atrași unul de celălalt, odată ce se cunosc, mai multe povești din trecut dar și intrigi din prezent le fac aproape imposibilă relația. Astfel, așa cum se arată în serial, iubirea lor este la fel de neprevăzută și plină de zbucium ca apele râului Asi.

Cine este Tuba Büyüküstün, protagonista serialului Asi – Împotriva destinului

Născută pe 5 iulie 1982 în Istanbul, vedeta a fost căsătorită cu un alt actor renumit, Onur Saylak. Este una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației sale din Turcia. A trecut, fără doar și poate, și la proiecte digitale. Printre serialele în care a jucat se numără Ascensiunea imperiilor: Otomanii” și „Un alt sine”.

În prezent, la vârsta de 40 de ani, Tuba Büyüküstün nu este implicată în proiecte profesionale. Potrivit presei locale, aceasta este în prezent într-o fază a căutării unei povești care să o inspire. Pe plan personal a mai format un cuplu și cu actorul Umut Evirgen, însă drumurile lor s-au separat. Este mamă de gemene: Toprak și Maya în vârstă de 11 ani. Cele două studiază la Paris.

Are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Printre hobby-urile sale se numără pictura, echitația, sculptura. Are la activ 23 de pictoriale, primul său rol într-un serial fiind în 2003 în “Sultan Makami”. A fost nominalizată de 8 ori și a câștigat 4 premii în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards.

În articolul

Asi – Împotriva destinului se vede pe Happy Channel din 28 mai de la 20:00. Urmărește un serial inedit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x