Augustin Viziru: ”Cel mai bine îmi stă să fiu rolul negativ”

Publicat pe 13.09.2017 la 12:21 Actualizat pe 27.09.2017 la 17:33

Dupa sezonul 2 din iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”, Augustin revine la Happy Channel, din 18 septembrie, in ”O gramada de caramele”.

Augustin Viziru a intrat în echipa Happy Channel odată cu lansarea sezonului 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.

Înainte de lansearea celui mai nou proiect de televiziune, ”O gărmadă de caramele”, Augustin Viziru a vorbit, la emisiunea ”Happy Night”, despre rolul său în acestă producție. El este Doruleț, prietenul lui Victor (Vlad Gherman) și al lui Radu (Rapha).

Personajul meu este unul puțin mai înțelept față de ce am jucat până acum. Probabil se datorează vârstei, pentru că nu mai pot să joc un adolescent. Înainte, eram foarte rău și nu aveam control asupra mea, iar acum văd că sunt mai cumpătat și încerc mereu să aplanez situația. Oricum, nu mai sunt personajul negativ. O să fiu pe comedie. Sincer, prefer rolurile negative, pentru că sunt foarte ofertante și ai o plajă mare. Pe de altă parte, cred că cel mai bine îmi stă să fiu rolul negativ, cum am făcut ani la rândul”.

Augustin poate fi urmărit, din 18 septembrie, la Happy Channel, în ”O grămadă de caramele”, cel mai nou proiect marca Ruxandra Ion. Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobil). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

Pe Augustin îl mai puteți urmări și pe tvhappy.ro în sezonul 2 din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”.


Aici ai episodul 1 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

În articolul

Augustin Viziru: ”Cel mai bine îmi stă să fiu rolul negativ”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x