Ayça Ayşin Turan, dornică să se întoarcă pe platourile de filmare. Cum arată vedeta în cea mai recentă campanie

Publicat pe 06.06.2023 la 12:10 Actualizat pe 06.06.2023 la 12:52

Ayça Ayşin Turan a lipsit o bună perioadă de pe platourile de filmare, însă acum este pregătită să revină în atenția fanilor. Vedeta a revenit și în mediul online cu fotografii provocatoare.

Ayça Ayşin Turan are părul lung, desprins

Ayça Ayşin Turan, dornică să se întoarcă pe platourile de filmare

Happy Channel

Cel mai recent proiect profesional al faimoasei vedete Ayça Ayşin Turan a fost Povestea de pe insulă în vara anului 2021. De atunci nu a mai fost văzută pe micile ecrane. Cu toate acestea, fotografiile din mediul online nu au continuat să lipsească. Pe plan personal a format un cuplu cu Alp Navruz, însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

Ayça Ayşin Turan, dornică să se întoarcă pe platourile de filmare

Urmează să apară în filmul Sen İnandır, filmat în 2023. Va avea premiera pe 23 iunie 2023 pe Netflix. Este vorba despre o poveste de dragoste, ale cărei filmări au fost mai mult decât încântătoare pentru faimoasa vedetă, așa cum singură a declarat în cel mai recent interviu. A împărțit rolul principal alături de Ekin Koç și alți actori de excepție ce au făcut parte din distribuție. Și-a exprimat încântarea pentru acest proiect, însă nu a putut trece cu vederea faptul că nu a mai fost implicată în seriale transmise zilnic pe micile ecrane.

Urmărește "Iarna neagră", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost un film foarte frumos despre dragoste”, a declarat vedeta din Iarna neagră, potrivit seriesturkish.com. A participat recent în cadrul unui eveniment organizat de una dintre companiile producătoare din Turcia. A vorbit despre dorința de a reveni pe platourile de filmare.

Citește și: Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată pe stradă. Protagonista a optat pentru o geantă de culoare galbenă

“Vreau atât de mult încât îmi doresc să fiu eu cea care oferă veștile bune. Eu încă citesc proiecte, sunt în legătură cu toată lumea. Încă nu am un răspuns clar în legătură cu ceea ce va fi pe viitor.”, a mărturisit Ayça Ayşin Turan. Cu toate că nu are încă un plan definit pentru vacanță de vară, aceasta recunoaște că își va lua câteva săptămâni pentru a se odihni.

Fanii își doresc cu nerăbdare să-și vadă vedeta prefera din nou pe micile ecrane, așa cum sugerează de fiecare dată în mediul online. Timp de doi ani, Ayça Ayşin Turan nu a mai adus niciun personaj în atenția celor care o îndrăgesc.

Detalii despre Ayça Ayşin Turan, vedeta din Iarna neagră

Protagonista din Iarna neagră a început să joace în producții de succes încă din anul 2007. A jucat în “Trandafirul negru” ( Karagül )între 2013 și 2016, timp de 125 de episoade. Înainte de acesta, a fost “Dragă trecutule” ( Dinle Sevgili ) între 2011 și 2012. Acolo a împărțit platourile de filmare cu Evrim Doğan, vedeta din “Dragostea plutește în aer”.

Citește și: Ayça Ayşin Turan din “Iarna Neagră” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a optat pentru un top auriu

Între 2017 și 2018 a jucat rolul “Meryem” în serialul cu același nume, alături de Furkan Andıç. A urmat între 2020 și 2021 “Avarie” ( Arıza ), dar și Ada Masalı, acolo unde l-a cunoscut pe Alp Navruz. Din distribuția acestei producții a făcut parte și Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Printre proiectele sale profesionale se numără și Altınsoylar, dar și Zemheri. În 2018 a făcut parte și din proiectul “Hakan: Muhafız”, difuzat de Netflix. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-un sacou negru, doar cu un sutien alb.

În articolul

Ayça Ayşin Turan, dornică să se întoarcă pe platourile de filmare. Cum arată vedeta în cea mai recentă campanie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x