Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare

Publicat pe 03.08.2022 la 13:04 Actualizat pe 03.08.2022 la 13:37

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia și a postat mai multe fotografii în mediul online. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare.

Başak Gümülcinelioğlu poartă o rochie cu umerii goi și are părul coafat într-o parte

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu este cunoscută publicului larg din “Dragostea plutește în aer”, serial ce a reușit să ajungă în toată Europa, dar și America Latină. Deși nu se află în industrie de foarte multă vreme, a dovedit că-și merită locul și că poate juca roluri care să-i generese un plus de creativitate. După o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, vedeta a plecat în vacanță.

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia

După finalizarea serialului “Dragostea plutește în aer”, Başak Gümülcinelioğlu a avut un nou rol în “ Yargı” și a intrat în pielea personajului “Neva”. Cu toate acestea, traiectoria actriței aici a durat un singur sezon, timp în care telespectatorii s-au bucurat de prezența sa pe micile ecrane. Cel mai strălucitor proiect al său a fost alături de Hande Ercel și Kerem Bursin, acolo unde a jucat rolul “Pırıl”. Fanii de pretutindeni i-au apreciat efortul și astfel a devenit extrem de cunoscută și în mediul online.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta are peste 1 milion de urmăritori pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii atât din vacanțe, cât și de pe platourile de filmare. Un exemplu concret este destul de recent. Actrița a călătorit în vacanță în Italia și a lăsat o dovadă a stării sale de bine pe internet. Se descrie ca fiin “om, actriță și arhitect”, asta pentru că la bază Başak Gümülcinelioğlu are și o altă meserie față de cea pe care o practică acum.

Născută în 1991 în Istanbul, actrița și-a început cariera în 2018. Cu doar 4 ani la activ pe micile ecrane, a reușit să transmită fanilor toată modestia și frumusețea de care a pututu beneficia. A jucat în seriale precum “Erkenci Kuş”, dar și “Dragostea plutește în aer”. Deși a trecut multă vreme de când filmările au luat sfârșit, producția este însă la fel de populară în țările din America Latină.

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” are probleme cu vederea

Başak Gümülcinelioğlu se încadrează la cele mai frumoase actrițe din Turcia la momentul actual și asta o demonstrează topurile în care se află de fiecare dată. Cu toate acestea, mulți fani cred că vedeta vine din Germani, asta din cauza aspectului său fizic mult diferit față de cel al femeilor născute în țara lui Can Yaman. Cu toate acestea, actrița nu s-a sfiit să le transmită tuturor motivul pentru care se întâmplă acest lucru și de ce crede astfel lumea.

“Cineva a scris Germania. Mulți ani mi s-a spus că m-am născut în Germania. M-am născut în Fatih, Istanbul, prieteni.”, a transmis Başak Gümülcinelioğlu, potrivit Seriesturkish.com. Punctând faptul că este o fiică de imigranți, aceasta a subliniat problema culorii părului său care poate induce în eroare multe persoane. Aceasta spune că este roșcată într-adevăr, însă a ținut să-și mai tempereze culoarea de-a lungul anilor.

Citește și: Özge Yağız apare într-o rochie cu flori pe coperta unei reviste din Turcia. Despre ce este vorba

De asemenea, vedeta a menționat că are mari probleme cu vederea și își cere scuze în fața fanilor pe care nu i-a salutat de-a lungul timpului.

“Văd doar 60% din capacitatea normală. Nu te-aș putea vedea pe drum, nu vreau să credeți că sunt o divă. Dacă aș vedea pe cineva, aș vorbit încontinuu.”, a spus vedeta.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x