Özge Yağız apare într-o rochie cu flori pe coperta unei reviste din Turcia. Despre ce este vorba

Publicat pe 02.08.2022 la 12:18 Actualizat pe 02.08.2022 la 12:52

Özge Yağız uimește din nou cu o apariție pe coperta unei reviste din Turcia. Despre ce este vorba și ce au declarat fanii.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte și are părul lung desprins coafat pe spate

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Din momentul în care a participat în cadrul serialului “Jurământul” a reușit să-i surprindă pe telespectatori în cele mai inedite moduri. Ulterior, prezența sa în cadrul „Sol Yanim” i-a accentuat calitățile. În prezent, vedeta se ocupă de două proiecte profesionale și reușește cu brio să se împartă și în cadrul ședințelor foto profesionale.

Özge Yağız apare într-o rochie cu flori pe coperta unei reviste din Turcia

La doar 24 de ani, Özge Yağız surprinde cu frumusețea și simplitatea sa, însă talentul nu poate fi lăsate deoparte. Vedeta continuă proiectele profesionale odată cu plecarea din cadrul proiectului “Jurământul”. “Baba” este cel mai recent serial în care vedeta joacă rolul de protagonistă. Printre clipele petrecute pe platourile de filmare, vedeta nu uită că prezența în mediul online îi încântă de fiecare dată pe internauți. Cea mai recentă fotografie postată de vedetă vine să sublinieze faptul că Özge Yağız continuă să-și arate frumusețea și în cadrul ședințelor foto.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, vedeta va fi întotdeauna amintită ca fosta parteneră de viață a celebrul actor Gökberk Demirci. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul” și de acolo până la o iubire în toată regula a fost doar un pas. Cu toate acestea, la scurt timp după ce și-au declarat dragostea, cei doi au șters toate fotografiile de pe internet în care apărea împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze pline de eleganță. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din “Moștenirea”

Acum fanii susțin că actorii și-au reluat prietenia virtuală, însă nu au oferit nicio declarație oficială cu privire la relația pe care o au în prezent. Până atunci, ipostazele arătate de cei doi sunt la fel de îndrăgite. De altfel, Özge Yağız nu uită să le arate fanilor ipostaze emoționante alături de nepoțelul său, fiul surorii sale. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar internauții nu ezită să le complimenteze de fiecare dată.

Özge Yağız nu se sfiește să adopte ținute provocatoare

Deși a trecut multă vreme de când Özge Yağız s-a despărțit de fostul său partener de scenă, fanii îi urmăresc în continuare stilul pe rețelele sociale. Actrița continuă să posteze imagini la fel de provocatoare, dar cu o umbră de simplitate. Peste 3 mii de comentarii și 80 de mii de aprecieri au lăsat fanii în cadrul cele mai noi postări a vedetei.

Citește și: Demet Özdemir își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actrița din “Vis de iubire” joacă unul dintre rolurile mult așteptate

“Draga mea”, “wow”, “Ești frumoasă”, “Foarte frumoasă”, “Te iubesc”, au scris fanii în mediul online. recunoscută ca o persoană extrem de introvertită atunci când vine vorba despre viața sa personală, Özge Yağız a început să-și surprindă fanii cu apariții din ce în ce mai provocatoare după despărțirea de Gökberk Demirci. Înainte de separare, actrița spunea că a devenit o bucătăreasă mult mai bună de când își surprinde iubitul cu preparate inedite. După ce a declarat public că nu se află într-o relație amoroasă la momentul actual, Özge Yağız a vorbit deschis despre planurile profesionale de viitor. La momentul actual, vedeta se bucură de filmările în cadrul serialului “Baba”, dar și de alte proiecte inedite.

În articolul

Özge Yağız apare într-o rochie cu flori pe coperta unei reviste din Turcia. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x