Berat Rüzgar Özkan reapare în mediul online într-o sesiune foto inedită. Cum arată micul actor la aproape 10 ani

Publicat pe 30.01.2024 la 11:36 Actualizat pe 30.01.2024 la 12:11

Berat Rüzgar Özkan își surprinde fanii din mediul online cu o nouă apariție de revistă. Actorul împlinește 10 ani în 2024.

actor poartă un costum negru

Berat Rüzgar Özkan reapare în mediul online într-o sesiune foto inedită

Happy Channel

Berat Rüzgar Özkan face parte din distribuția serialului Moștenirea și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Născut pe 16 septembrie 2014, urmează să facă 10 ani în 2024. Chiar dacă a început proiectul celebru alături de Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu, în prezent a rămas alături de Nanuka Stambolishvili, cea care s-a alăturat poveștii în sezonul 3.

Berat Rüzgar Özkan reapare în mediul online într-o sesiune foto inedită

La început, micuțul actor a jucat în mai multe reclame difuzate pretutindeni. A urmat proiectul Moștenirea care i-a adus fără doar și poate succes internațional. Mulți fani îl consideră cel mai talentat copil al Turciei la momentul actual. Află care este motivul pentru care a fost ales să joace rolul lui Yusuf dintre alți copii prezenți la casting.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuț, dar foarte talentat, a reușit să cucerească de la primele scene. Nu evită să apară în prim-plan și cu fiecare ocazie are tot mai mulți susținători. Se află în fața camerei așa cum este și în viața de zi cu zi. Are peste 130 de mii de prieteni virtuali pe pagina de instagram, cea pe care în mod normal o administrează părinții săi.

Citește și: Faima lui Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” este o poveste de viață ce merită spusă mai departe. Ce a declarat actorul

Mama sa a fost cea care a publicat câteva scene din spatele camerelor alături de fiul său. Se poate observa astfel cât de mult a crezut actorul de la începutul seriei Moștenirea și până astăzi. Avea doar 5 ani atunci când s-a alăturat proiectului și grație naturaleții de care a dat dovadă pe parcurs, a putut să-și câștige fanii. Mai poate fi urmărit și în producția Adanis: Kutsal Kavga din 2022.

Odată ce familia i-a descoperit talentul, viața sa s-a schimbat considerabil. Părinții săi au fost consultați în fiecare decizia luată cu privire la cariera de actor a micuțului. Mama sa demonstrează faptul că este foarte mândră de micuțul său fiu.

“Eu i-am dat naștere”, a scris mama celebrului actor. La scurtă vreme nu au întârziat și comentariilor fanilor care au apreciat schimbările prin care acesta a trecut.

“Cel mai talentat actor din industria filmului”, “Un băiat frumos, dragul nostru”, “Fiul meu, să fii binecuvântat”, au scris fanii.

Traiectoria lui Berat Rüzgar Özkan în serialul Moștenirea

La începutul poveștii, actorii principali au fost Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu care joacă rolurile Yaman și Seher. Dezvoltarea lor nu ar fi fost posibilă fără micuțul Yusuf, interpretat de nimeni altul decât Berat Rüzgar Özkan. Dacă la început a intrat în proiect la vârsta de 5 ani, astăzi are aproape 10 ani și este un adevărat talent.

Citește și: Hilal Yıldız din Moștenirea surprinde cu mișcări de dans provocatoare. Cum a fost filmată vedeta

Moștenirea este un serial care a avut premiera în 2020. De-a lungul timpului a suferit nenumărate modificări. Printre acestea se numără și moartea lui Seher, atunci când Sila Turkoglu și-a dorit să părăsească platourile de filmare pentru a se dedica unui proiect cu totul nou.

Cel care a rămas constant a fost Berat Rüzgar Özkan, cel care joacă în continuare rolul lui Yusuf în drama turcească. Gülderen Güler joacă rolul Kiraz, Melish Ozkaya joacă rolul Ali și Tolga Pancaroglu joacă rolul Zia.

În articolul

Berat Rüzgar Özkan reapare în mediul online într-o sesiune foto inedită. Cum arată micul actor la aproape 10 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x