Hilal Yıldız din Moștenirea surprinde cu mișcări de dans provocatoare. Cum a fost filmată vedeta

Publicat pe 22.03.2024 la 11:30 Actualizat pe 22.03.2024 la 10:32

Hilal Yıldız apare în mediul online așa cum puțini au văzut-o până acum. În pași de dans, vedeta din Moștenirea se lasă observată de fanii de pretutindeni.

Hilal Ildiz poartă un tricou alb și zâmbește

Hilal Ildiz din Moștenirea surprinde cu mișcări de dans provocatoare

Instagram

Hilal Yıldız joacă rolul Zuhal în serialul fenomen Moștenirea. Cu toate că este personaj antagonist, a reușit să câștige inimile fanilor încă de la început. Mulți nu o preferă pe ființa malefică din casa lui Yaman, însă în viața reală actrița reușește să se facă îndrăgită.

Hilal Yıldız din Moștenirea surprinde cu mișcări de dans provocatoare

Își iubește profesia și este foarte dedicată pe micile ecrane. De aceea, a ținut să se lase descoperită așa cum puțini au văzut-o până acum. Fiind prima ei dramă în care a jucat, Moștenirea a devenit un proiect de succes care i-a adus recunoaștere internațională.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Absolventă a conservatorului, a studiat teatru timp de 13 ani. I-a ajutat pe elevi să se pregătească pentru intrarea la facultate și i-a învățat tot ceea ce ea cunoaștea deja. Atunci când a aflat că poate fi profesoară, a decis că meseria de actriță în fața camerelor nu i se potrivește. A cunoscut-o pe Ayça Irgan printr-un prieten comun și a început călătoria ei de acolo. La scurt timp după finalizarea proiectului Jurământul a început Moșteniera. A ajuns un adevărat fenomen, dat fiind faptul că este o serie transmisă zilnic.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

“Nu pot să spun că munca aici a fost ușoară pentru că pot fi dificultăți în orice idee. Îmi place să lucrez. Încep să mă plâng atunci când foarte puține scene sunt scrise pentru mine. Greu nu este cuvântul potrivit pentru mine. Putem să filmăm mai multe scene decât oricând. Personajul meu se dezvoltă mult mai repede.”, a spus vedeta. A subliniat că Zuhal este într-adevăr un personaj negativ și că de cele mai multe ori a avut reacții mai puțin plăcute din partea fanilor.

“Ea a trecut printr-o viață foarte greu. Se înțelege bine doar cu sora sa mai mare. Ea e mult mai rea. După ce o trimite în străinătate o cheamă înapoi pentru a se căsători cu Yaman. Nu face lucrurile corect, dar îmi place să o joc.”, a spus aceasta.

Detalii despre Hilal Yıldız din Moștenirea

În prezent este o actriță cunoscută pretutindeni. În copilărie spune că a avut orice și-a dorit și că a fost un copil iubit. Și-a dorit să devină actriță și teatrul a fost cel mai atractiv la acea perioadă. Atunci când și-a dat seama că această meserie îi este predestinată, nu a mai dorit să realizeze altceva în viață. Familia i-a fost întotdeauna alături, indiferent de situație.

Citește și: Sila Turkoglu și Doğukan Güngör, un nou salt spre succes. Producția Kızılcık Şerbeti este promitatoare

“M-au privit de pe scenă și au fost mândri. Cum îmi spun acum, sunt alături de mine indiferent de circumstanțe. E bine că sunt.”, a spus vedeta, arată seriesturkish.com. Nu și-a dorit niciodată să devină faimoasă și a început să-și creeze personajele cu gândul că este ceea ce trebuie să facă pentru tot restul vieții. Spune că se adaptează foarte ușor atunci când este nevoită să repete și că își iubește profesia.

“Nu știu cum arăt când joc, tot ce-mi este servit în acel moment, eu joc. Nu e vorba despre cum arăt, ci cum joc.”, a spus vedeta.

În articolul

Hilal Yıldız din Moștenirea surprinde cu mișcări de dans provocatoare. Cum a fost filmată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x