Berat Rüzgar Özkan revine în atenția publicului cu o nouă postare pe rețelele sociale. Cum arată astăzi micuțul actor

Publicat pe 18.04.2024 la 11:30 Actualizat pe 18.04.2024 la 09:50

Berat Rüzgar Özkan a publicat cu ajutorul părinților săi un nou filmuleț în mediul online. Actorul se bucură în continuare de succes în cadrul proiectului Moștenirea.

actor poartă o cămașă cu mâneci scurte

Berat Rüzgar Özkan revine în atenția publicului cu o nouă postare pe rețelele sociale

Instagram

Berat Rüzgar Özkan face parte din distribuția seriei Moștenirea. A început să joace în primul său proiect de acest gen și pe parcurs a devenit un adevărat actor în devenire. Înainte de a fi prezent pe micile ecrane s-a făcut remarcat în cadrul mai multor reclame televizate. În prezent, se bucură de succes și pe rețelele sociale, acolo unde părinții săi publică ipostaze demne de admirat cu micuțul lor băiat, deja celebru în lumea întreagă.

Berat Rüzgar Özkan revine în atenția publicului cu o nouă postare pe rețelele sociale

În primele două sezoane ale seriei Moștenirea, actorul a jucat alături de îndrăgiții Sila Turkoglu și Halil Ibrahim Ceyhan. Ulterior, după plecarea actriței, acesta a rămas alături de cel care i-a fost “unchi” pe platourile de filmare și a înlocuit-o pe “mătușa” sa cu Nanuka, o actriță care a reușit instant să cucerească inimile fanilor. Pe contul personal de instagram, administrat chiar de părinți, micuțul actor din Moștenirea are peste 130 de mii de prieteni virtuali, dar a publicat până acum cu ajutorul celor dragi peste 300 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-o ipostază simplă, ca orice copil de vârsta lui. Se joacă pe telefon și mănâncă, fiind admirat de fanii din întreaga lume pentru felul în care a fost crescut. Comentariile nu au întârziat să apară, dată fiind apariția sa pe micile ecrane pentru o lungă perioadă de timp.

Citește și: Berat Rüzgar Özkan reapare în mediul online într-o sesiune foto inedită. Cum arată micul actor la aproape 10 ani

“Este cineva mai frumos ca mine?”, a scris actorul pe contul său de socializare, bineînțeles cu ajutorul părinților.

“Frumosul meu băiat, arăți super. Cât ai crescut, o să fii mereu în inimile noastre. Ești un copil care nu poate fi înlocuit.”, “Ești de un succes de neegalat”, “Ești cel mai drăguț din univers”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este pentru prima oară când acesta este lăudat pentru talentul său.

Detalii despre Berat Rüzgar Özkan, actorul din Moștenirea

Protagonistul din Moștenirea s-a născut pe 16 septembrie 2014. A început să joacă în serialul de succes încă de la primele episoade. Joacă rolul unui micuț pe nume Yusuf ce rămâne fără părinți și este nevoit să fie crescut de către unchii săi. Mătușa Seher, sora mamei sale și unchiul Yaman, fratele tatălui său. Cu 586 de episoade la activ, serialul a întrecut orice așteptări, încă de la început.

Berat Rüzgar Özkan a împărțit platourile de filmare cu actori mari pe nume Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Gulderen Guler sau Melih Ozkaya. Și-a adus un aport personal dezvoltării sale profesionale și astăzi este cunoscut nu doar în țara natală.

A demonstrat în repetate rânduri că a creat o relație strânsă cu colegii de platou și s-a dedicat fără doar și poate rolului pe care l-a jucat până la capăt cu succes garantat. În viața personală se bucură de o relație perfectă alături de familie și frații săi. Este așteptat ca după proiectul Moștenirea să urmeze noi provocări în acest sens și să-și demonstreze încă o dată talentul nemărginit. A ținut să lase în continuare comentarii de susținere pentru foștii săi colegi.

În articolul

Berat Rüzgar Özkan revine în atenția publicului cu o nouă postare pe rețelele sociale. Cum arată astăzi micuțul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x