Bergüzar Korel din 1001 de nopți a declarat că rolul lui Șehrazat a traumatizat-o. Cum vede actrița proiectul din 2006

Publicat pe 07.08.2024 la 14:42 Actualizat pe 07.08.2024 la 15:16

Berguzar Korel a vorbit într-un interviu recent despre rolul pe care l-a avut în serialul 1001 de nopți. Spune că personajul principal a reușit să o traumatizeze.

actori pe platourile de filmare

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a declarat că rolul lui Șehrazat a traumatizat-o

Happy Channel

Bergüzar Korel a reușit să-și surprindă fanii cu rolul din 1001 de nopți, serial în care și-a cunoscut și jumătatea. Cu toate că a interpretat un personaj care a rămas în amintirea fanilor peste ani, spune că Șehrazat a reușit să o traumatizeze.

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a declarat că rolul lui Șehrazat a traumatizat-o

A făcut parte dintr-unul dintre cele mai importante proiecte din Turcia la momentul acela. Cu toate acestea, nu a știut ce schimbări vor apărea ulterior, astfel că nu s-a pregătit încă de la început pentru ideea de faimă. În prezent este mama a trei copii și își continuă căsnicia fericită. De asemenea, este recunoscută de fanii din toată lumea și proiectele pe care le-a onorat de-a lungul timpului au adus-o într-un punct important al vieții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care vedeta a petrecut-o la plajă.

Citește și: Bergüzar Korel și-a impresionat fanii cu cele mai recente apariții în costum de baie. Vedeta este de nerecunoscut după ce a slăbit mai mult de 20 de kg

“Actorii și actrițele de aceeași vârstă cu mine au început să aibă faimă puțin câte puțin. Eu am devenit faimoasă peste noapte. În dimineața când serialul a avut premiera, m-am trezit precum o celebritate. Nu eram conștientă de asta. M-am dus în mall pentru că am vrut să fac cumpărături. Mii de oameni au dorit să facă poze cu mine și să le dau autograful. Această serie și faima în sine m-au traumatizat, mi-era frică să ies afară.”, a povestit vedeta, arată olke.az.

Discretă în ceea ce privește viața personală, a ținut mereu să își aibă copiii departe de luminile reflectoarelor. I-a fotografiat astfel încât chipurile lor să nu se vadă în totalitate. Este mămică a doi băieți și o fetiță, iar ceea ce se întâmplă în familia sa nu trece de o anumită barieră.

Bergüzar Korel revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Annem Ankara este serialul care o va aduce pe vedetă încă o dată pe micile ecrane. De data aceasta joacă rolul principal alături de Mehmet Günsür. Vor aduce o situație reală pe micile ecrane. Regizată de Faruk Teber, seria se așteaptă a fi un succes. Este vorba despre o mamă devotată care încearcă să lupte pentru copilul său.

Citește și: Bergüzar Korel a publicat o imagine rară cu soțul Halit Ergenç și mezina Leyla. În ce ipostaze i-a surprins pe cei doi

Başak Angigün a scris scenariul inspirându-se din viața mamei sale și a lucrurilor prin care a trecut de-a lungul timpului. Bergüzar Korel s-a născut pe 27 august 1982 în Istanbul. De-a lungul timpului a jucat în proiecte precum Suleyman Magnificul între 2011 și 2014 și 1001 de nopți între 2006 și 2008.

Este căsătorită cu Halit Ergenç din 2009 și de atunci relația lor a continuat fără nicio problemă. S-a zvonit că s-ar putea despărți, însă în cele din urmă nimic nu a fost adevărat. Vedeta demonstrează în mediul online că în ciuda celebrității este o persoană normală. Astfel le arată tuturor cum gătește și care sunt rețetele sale preferate. În prezent locuiește în Turcia și se bucură de viața alături de familie.

În articolul

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a declarat că rolul lui Șehrazat a traumatizat-o. Cum vede actrița proiectul din 2006

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 septembrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de mintea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vest ajunge în România. Vijelii şi temperaturi mai mici cu 15 grade
a1.ro
Insula Iubirii, sezon 8. Cum s-a filmat Cristina alături de mama ei, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Ce s-a observat
HelloTaste.ro
Tocană de dovlecei cu ardei și orez pentru iarnă. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Experții au descoperit secretul diamantelor roz rare. De ce sunt atât de diferite
as.ro
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR
MediCOOL
7 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Te pot ajuta să reții informațiile mai eficient
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
DeParinti
Omletă pentru copii. Cum poți prepara un mic dejun rapid și sănătos
MediCOOL
Metode pentru a trata pungile de sub ochi. Cum le poți estompa aspectul în mod natural
HelloTaste
Chec cu pere și nuci, aromat cu scorțișoară. Desert de toamnă
x