Bergüzar Korel și-a sărbătorit primul fiu. Actrița a publicat fotografii inedite alături de Ali

Publicat pe 09.02.2024 la 11:31 Actualizat pe 09.02.2024 la 12:05

Bergüzar Korel și Halit Ergenç și-au sărbătorit primul fiu, Ali. Actrița a publicat fotografii emoționante cu tânărul, fiind o reală surprinză pentru fani.

actori stau unul lângă celălalt

Bergüzar Korel și-a sărbătorit primul fiu

Profimedia Images

Cu toate că este o actriță recunoscută în lumea întreagă ține să-și trăiască viața personală departe de ochii celor curioși. Astfel, chiar de la nașterea primului fiu nu a publicat nicio fotografie cu micuții săi. Cu ocazia zilei de naștere a lui Ali care a împlinit recent vârsta de 14 ani a depășit această situație.

Bergüzar Korel și-a sărbătorit primul fiu

A lăsat pe pagina personală de instagram o imagine cu primul său fiu, însă acesta apare cu spatele. Și de această dată identitatea i-a fost protejată. Actrița celebră pentru rolurile din 1001 de nopți și Suleyman Magnificul i-a dedicat fiului său un mesaj emoționant. Fanii au apreciat această mișcare, mai ales că au fost dezvăluite și momente de la nașterea lui Ali.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, fiul meu. Prețiosule meu, primul meu născut. Ai făcut această lume să fie un paradis pentru mine. M-am transformat și am crescut cu tine. Prezența ta este un cadou pentru această familie. Frații tăi și eu suntem foarte norocoși. Nu cred că aceste cuvinte pot exprima cât de mult te iubesc. Mereu o să fim împreună, fericiți și sănătoși. La mulți ani!”, a scris vedeta.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

Printre vedetele care s-au grăbit să-i lase comentarii s-a numărat și Demet Evgar, cea care nu de mult a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta s-a căsătorit cu Halit Ergenç în 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți. Și-au trăit viața departe de ochii celor curioși în ciuda faptului că sunt persoane celebre.

Nu au fost puțini cei care au observat faptul că fiul Ali este mult mai înalt decât actrița din 1001 de nopți. Dacă Halit Ergenc este cel care ezită să se arate pe rețelele sociale, iată că partenera sa este mult mai activă în acest sens.

Bergüzar Korel nu a uitat de victimele afectate de cutremurele din Turcia

Apare frecvent în mediul online datorită postărilor pe care le realizează. Recent a ținut să le reamintească tuturor despre cutremurele care au avut loc în Turcia la începutul anului 2023.

Citește și: Halit Ergenç și Berguzar Korel din 1001 de nopți, parteneri atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum arată cei doi

“Oamenii care nu au fost găsiți în urma cutremurelor vor fi considerați morți de astăzi. Acei oameni care și-au așteptat copiii, părinții și rudele nu au avut pentru cine să se întristeze. Oamenii aceia care au trecut prin cele mai dificile momente și și-au îngropat oamenii dragi în morminte inexistente. Trebuie să continuăm solidaritatea și să nu-i lăsăm pe oameni singuri.”, a spus aceasta.

Născută pe 27 august 1982 în Istanbul a jucat în producții care i-au adus succesul de-a lungul timpului. Printre acestea se numără 1001 de nopți între 2006 și 2009, Karadayi între 2012 și 2015, dar și Suleyman Magnificul între 2011 și 2014.

Trăiește la Londra alături de familie și recent și-a schimbat reședința. Cu toate acestea nu a scăpat de probleme și a mărturisit că la începutul acestei situații nu a putut avea în totalitate casa pe care și-a dorit-o. Până la urmă lucrurile au luat o întorsătură pozitivă și totul s-a reglat confirm planului. Este mămica a trei copii și își trăiește viață fericită.

În articolul

Bergüzar Korel și-a sărbătorit primul fiu. Actrița a publicat fotografii inedite alături de Ali

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x