Bergüzar Korel vorbește despre cele mai mari temeri ale sale. “Nu-mi place să ating pe nimeni”

Publicat pe 22.04.2024 la 11:30 Actualizat pe 22.04.2024 la 12:23

Într-un interviu recent, protagonista seriei 1001 de nopți vorbește despre cele mai mari temeri ale sale. Ce a declarat Bergüzar Korel.

actrița poartă părul desprins și zâmbește

Bergüzar Korel vorbește despre cele mai mari temeri ale sale

Happy Channel

După o pauză de mai mulți ani pe platourile de filmare, Bergüzar Korel a revenit în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. De data aceasta poate fi vizionat pe una dintre platformele de streaming. Într-un interviu recent, protagonista din 1001 de nopți a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale. Nimeni nu a mai auzit de acestea până acum.

Bergüzar Korel vorbește despre cele mai mari temeri ale sale

Căsătorită cu colegul Halit Ergenç din 2009, actrița are trei copii la momentul actual. Până de curând s-a dedicat complet vieții de mămică. A decis să revină pe platourile de filmare într-un proiect care i-a adus și o schimbare completă de imagine. Actrița poartă părul scurt, blond și este de nerecunoscut. De asemenea a ținut o cură de slăbire ce a ajutat-o să-și țină greutatea sub control și să se mândrească cu formele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Locuiește alături de familie în Londra, însă nu a uitat de drumurile către Turcia, mai ales că în țara natală continuă și proiectele profesionale. Într-un interviu recent, Bergüzar Korel a vorbit mai sincer ca niciodată despre temerile pe care le are.

De asemenea, a ținu să punctele și despre obsesiile sale. Nimeni nu a mai auzit de acestea până acum, așa că fanii au rămas cu gurile căscate, arată milliyet.com.tr. A menționat că schimbarea de imaginea i-a plăcut foarte mult.

Citește și: Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. Ce mesaj emoționant i-a dedicat vedeta

“Da, mi-a plăcut foarte mult. Și lui Halit i-a plăcut. Prietenii care m-au văzut m-au complimentat într-un mod pozitiv, de parcă aș fi fost mereu blondă și sincer, mă simt foarte confortabil așa.”, a povestit aceasta. Poate că nimeni nu știa, dar în copilărie actrița a fost jucătoare profesionistă de volei.

“Am fost jucătoare de volei când eram mică, am jucat foarte multă vreme până m-am lovit la spate și cariera mi s-a încheiat. Oamenii înalți au probleme cu spatele. Mereu m-am gândit cum ar fi fost cariera mea dacă aș fi fost jucătoare de volei.”, a menționat aceasta.

Care sunt obsesiile actriței Bergüzar Korel din 1001 de nopți

Pe lângă lucrurile neștiute până acum, vedeta a decis să vorbească și despre obsesiile sale.

“Am obsesii. Nu-mi place să ating pe nimeni, nu pup pe nimeni. Nu-mi place să fiu atinsă deloc. Am și temeri. Nu povestesc nimic înainte de a urca în avion. Dacă avionul are vreun accident nu vreau să apar la știri cu ultima poveste pe care am zis-o.”, a menționat actrița.

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde cele mai recente fotografii sunt de pe platourile de filmare. Are peste 1 mii de imagini și filmulețe publicate până în prezent și se bucură de aprecierea tuturor.

“A devenit obligatoriu să posteze aceste fotografii. Prieteni, așa sunt mereu. Mereu mă strâmb, mereu râd foarte tare. Sunt incredibil de înaltă, în mare parte, tot ce am e mare. Ne-am distrat foarte tare pe platourile de filmare ale seriei Knot. Acum că cele 8 episoade s-au terminat, pot să le împărtășesc. Conținutul lor sunt pline de amuzament.”, a scris vedeta.

În articolul

Bergüzar Korel vorbește despre cele mai mari temeri ale sale. “Nu-mi place să ating pe nimeni”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x