Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a lăsat fotografiată în culise. Cum se pregătește vedeta înainte de a intra pe scenă

Publicat pe 07.03.2023 la 14:47 Actualizat pe 07.03.2023 la 15:21

Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a lăsat fotografiată în culise. Cum se pregătește vedeta înainte de a intra pe scenă.

Beril Pozam poartă o bluză neagră cu mânecă lungă

Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a lăsat fotografiată în culise

Instagram

Beril Pozam, actrița care face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă” a reușit să atragă atenția cu rolul său celebru. Ulterior, a devenit imaginea mai multor branduri renumite, așa cum s-a obișnuit deja în cazul vedetelor din Turcia.

Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a lăsat fotografiată în culise

Chiar dacă personajele interpretate de Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu se numără printre favorite, nu putem nega atracția pe care telespectatorii au avut-o încă de la început pentru “Abidin” și “Suna” în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Pe lângă rolul pe care îl interpretează fără greșeală, actrița Beril Pozam demonstrează de fiecare dată că este versatilă și se poate implica în mai multe proiecte profesionale în același timp. Vorbim despre campania realizată alături de cei de la Note cosmetique Turcia, fiind imaginea acestora.

Urmărește Golden Boy, miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că produsele lor nu au fost testate pe animale, ceea ce a fost un bun punct de pornire pentru Beril Pozam. Aceasta va continua să reprezinte mai multe afaceri în care crede cu adevărat. Ca și actriță este recunoscută pentru personajul său din “Afili Aşk (Dragoste stelară)” din 2019. Proiectul a avut doar 1 sezon, însă a reușit să-i aducă faima. A avut 38 de episoade. A urmat apoi seria AVM Sakini.

Citește și: Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

Nu putem scăpa din vedere rolurile din “Scorpion”, “Ada Masalı” și “Baba”. A jucat în filmul “the usual suspects” și s-a născut în 1995. A lucrat la început ca și actriță de teatru și tehnician sau translator. Și-a început cariera în 2017 și este absolventă a Bilkent University Music, departamentul de teatru. Are 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Un nou proiect profesional al actriței Beril Pozam

“Golden Boy – Dragoste rebelă” a devenit unul dintre cele mai apreciate seriale din Turcia la momentul actual. S-a fotografiat recent în culise, acolo unde a prezentat un brand de cosmetice pentru care a devenit chiar noua imagine. Note Cosmetique s-a numărat printre preferatele consumatorilor în 2022, și se pare că același lucru va fi valabil și pentru 2023.

Citește și: Öznur Serçeler a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta din Golden Boy cu părul ondulat

Cât despre viața personală, Beril Pozam a format un cuplu cu Erdem Kaynarca, actorul din “Povestea de pe insulă”. De asemenea, și-a finalizat relația și cu Uğur Uzunel. Acesta din urmă a jucat alături de vedetă într-unul dintre primele sale proiecte profesionale.

“Cariera mea începe probabil ca a oricăruia. Într-o zi am urcat pe scenă și am simțit emoții pe care nu le-am mai simțit niciodată. Am făcut asta și am zis că îmi doresc să fiu actriță pentru totdeauna. Nicio teamă nu m-ar fi făcut să dau înapoi.”, a mărturisit Beril Pozam, potrivit seriesturkish.com. În ceea ce o privește, Beril Pozam spune că actoria este de fapt un proces ce nu se va sfârși niciodată.

“Sunt o persoană care acționează mai întâi cu mintea în viața de zi cu zi. Dacă mintea nu-mi funcționează în funcție de motivația pe care o am, pot să mă blochez. De aceea cititul, filmele, conversațiile cu oameni care au idei și sentimente în care am încredere mă ajută în metodele mele de a da tot ce am mai bun în carieră.”, a mai spus vedeta.

În articolul

Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a lăsat fotografiată în culise. Cum se pregătește vedeta înainte de a intra pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x