Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

Publicat pe 23.02.2023 la 15:59 Actualizat pe 23.02.2023 la 16:47

Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta.

Beril Pozal poartă o rochie lungă și părul lung și stă pe un scaun

Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia

Happy Channel

Beril Pozam este o actriță de naționalitate turcă ce face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Născută pe 20 noiembrie 1995 în Istanbul, a studiat în cadrul unui colegiu privat, dar și la facultatea de muzică, departamentul de teatru. Cu toate că a lucrat ca și tehnician de scenă, în cele din urmă a decis să rămână la marea sa pasiune, actoria.

Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia

Actrița a mai jucat și în seriale precum “Nazmiye”, “Aysem” sau “Povestea de pe insulă”, alături de Alp Navruz. A jucat în piese de teatru încă din 2015, iar în filme din 2019. Vorbește fluent în engleză și germană. Este o iubitoare de animale, în special de pisici. De cele mai multe ori, în timpul liber, practică tenis de masă, înot, volei, yoga și darts. Dacă nu ar fi ales actoria, ar fi lucrat ca psiholog sau ghid turistic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aș fi ales psihologia. Sunt foarte interesată de psihologie. Aș fi putut fi și ghid turistic. Îmi place să călătoresc.”, a declarat Beril Pozam. Joacă rolul Suna în “Golden Boy” și este foarte apropiată de colegii săi. Gülseren Budaıcıoğlu este colega de platou a faimoasei Beril Pozam și mărturisește că este încântată de proiectul “Golden Boy”.

„Este o poveste pe care o îndrăgesc mult. Bineînțeles că este bazată pe o poveste reală. Fiecare personaj are problemele sale, poveștile lui. Să vedem cu care personaj empatizați fiecare.”, a declarat Gülseren Budaıcıoğlu. Beril Pozam a fost cea care a vorbit despre rolul său, la scurtă vreme după declarațiile oferite de colega sa.

“Câteodată, când m-am pregătit pentru anumite scene, am avut șansa de a vorbi cu foarte mulți oameni. Am ascultat poveștile lor. Câteodată a părut că este chiar povestea despre care mi se vorbea în scenariu.”, a declarat Beril Pozam.

Povestea serialului Golden Boy

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

În articolul

Ultima fotografie postată de Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” înainte de cutremurele din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x