Beril Pozam este inspirată de colegii din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Vezi ce a declarat vedeta în cel mai nou număr al revistei “Women’s Shine” Turcia

Publicat pe 13.09.2023 la 11:12 Actualizat pe 13.09.2023 la 09:33

Beril Pozam se lasă întotdeauna inspirată de colegii din "Golden Boy - Dragoste rebelă". Ce a declarat actrița în cel mai recent interviu.

Beril Pozam poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi, are părul lung, desprins, ondulat și ține în mână o mapă

Beril Pozam este inspirată de colegii din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Beril Pozam, una dintre actrițele din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, recunoaște că a fost inspirată de colegii de platou încă de la începutul producției. Vedeta s-a născut pe 20 noiembrie 1995 și a jucat până în present în producții de succes difuzat atât în țara natală cât și pretutindeni.

Beril Pozam este inspirată de colegii din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Într-un interviu recent, vedeta a specificat faptul că ai săi colegi de platou reușesc să o inspire. Vedeta a pozat pentru revista “Women’s shine” și a vorbit despre ce înseamnă să faci parte dintr-un proiect atât de mare precum “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Îmbrăcată în rochii lungi, vaporoase, așa apare Beril Pozam și în mediul online, pe pagina personală de Instagram. Are peste 1 milion de fani și a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Cu un chip angelic, fără machiaje stridente, nu este de mirare că a reușit într-un timp foarte scurt să devină preferata fanilor.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Femeile au început să-mi redea și mie puterea. Au început să fie rebele, să se chinuie pentru un loc al lor, să-și regândească apropierea una de cealaltă.”, a declarat Beril Pozam, potrivit gunes.com. Și-a expus metodele pentru a-și îmbunătăți personajele în fiecare zi, indiferent de proiect.

Citește și: Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, interviu în exclusivitate pentru Happy Channel

“Sunt conștientă că este un proces continuu. Sunt o persoană care poate să joace cu mintea expusă către viața personală. Dacă mintea nu-mi funcționează cu motivația pe care o dețin, cu emoțiile pe care le am, mă blochez. De aceea, citesc, mă uit la filme, sunt martora vieții, am conversații cu oamenii în care am încredere, dar întotdeauna încerc să experimentez. Progresul începe cu încercarea și eu întotdeauna încerc.”, a declarat Beril Pozam, potrivit womensshinemag.com. A specificat că este nevoită să-și ia meseria în serios, indiferent de circumstanțe. De asemenea, a scăpat de presiunea de a fi întotdeauna perfectă.

Detalii despre viața personală a faimoasei Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Beril Pozam din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a vorbit despre procesul pe care îl urmează atunci când este nevotă să renunțe la unul dintre personaje, odată cu finalizarea proiectelor.

Citește și: Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all - black și s-a lăsat fotografiată alături de prieteni. Cum arată accesoriul pe care l-a purtat în jurul abdomenului

“Nu cred că este vorba atât de mult despre personaj, cât despre oamenii cu care lucrez în cadrul proiectului, amintirile, conversațiile bune, ceaiul pe care l-am băut împreună, sentimentul pe care îl avem atunci când ne întâlnim.”, a spus vedeta. Lucrurile fără de care vedeta nu ar putea trăi sunt următoarele: marea, pisicile sale, muzica, iubirea în general.

Beril Pozam susține că are o afinitate pentru psihologie și că a încercat această specialitate la un moment dat în viață. Este fascinată de psihologia umană, “este un univers fără sfârșit”.

“Lumea științei mă fascinează. Nu am inteligența numerelor, așa că sunt mai impresionată ca alți oameni față de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, vaccinurile, boala, totul s-a petrecut într-o perioadă scurtă de timp.”, a spus vedeta. În timpul liber, Beril Pozam preferă să descopere noi artiști, pictori sau orice idee care îi hrănește sufletul. Este de părere că oamenii ar trebui să se ajute între ei, atât moral cât și financiar.

În articolul

Beril Pozam este inspirată de colegii din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Vezi ce a declarat vedeta în cel mai nou număr al revistei “Women’s Shine” Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x