Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all - black și s-a lăsat fotografiată alături de prieteni. Cum arată accesoriul pe care l-a purtat în jurul abdomenului

Publicat pe 15.05.2023 la 12:24 Actualizat pe 15.05.2023 la 14:11

Buçe Buse Kahraman surprinde cu o ținută all - black la o ieșire cu prietenii. Actrița din "Golden Boy - Dragoste rebelă" a optat pentru un accesoriu pe care l-a purtat în jurul abdomenului.

Buçe Buse Kahraman poartă un tricou alb și blugi și părul desprins

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all - black și s-a lăsat fotografiată alături de prieteni

Happy Channel

Buçe Buse Kahraman face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”, acolo unde joacă rolul “Pelin”. Recent, vedeta s-a lăsat surprinsă într-o ipostază care a reușit să întoarcă toate privirile.

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all – black

Vedeta a reușit să devină subiectul comentariilor în mediul online. Datorită poveștii spuse pe micul ecran, internauții s-au grăbit să o judece la un cu totul alt nivel. Imediat, Buçe Buse Kahraman a decis să-și creeze propria situație de scăpare pentru a demonstra contrariul.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pe bune, gândiți-vă mai bine! Este păcat, e trist. Aș vrea să vă gândiți la multe alte lucruri pe care ați vrea să le vedeți în serial. Personajul este cel care este. Sunt foarte nervoasă astăzi!”, au fost cuvintele vedetei. Cu toate că Buçe Buse Kahraman spune că va interpreta întotdeauna orice fel de personaj fără să-i piese de criticile aduse, managerul Cem Tatlıtuğ a ținut și el să lămurească problema tot cu câteva cuvinte.

Citește și: Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum. Actorul se mișcă în pași de dans

“Pentru prima oară simt că trebuie să fac declarații pe marginea comentariilor aduse la adresa stimatei actrițe Buçe Buse Kahraman. Ea încearcă să intre în pielea personajului și să joacă rolul care i s-a oferit cât mai bine cu putință. De altfel, nu cred că știu cu toți că ea este absolventă a Universității Dokuz Eylül, departamentul actorie și arte frumoase. Nu vreau să merg prea departe, dar multă lume nu știe proiectele în care a mai fost implicată. Vreau să se știe faptul că de acum înainte vom lupta pe cale legală împotriva acestor atacuri.”, a scris acesta, arată seriesturkish.com.

Pe contul personal de Instagram are peste 700 de prieteni virtuali și până acum a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe vedetă îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negru și un sacou. Vedeta a uitat de top, dar a lăsat să se vadă un accesoriu pe care l-a purtat în jurul abdomenului.

Cum vede Buçe Buse Kahraman rolul “Pelin” din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Într-un interviu acordat celor de la Onedio pe canalul lor de Youtube, actrița din Turcia a oferit câteva detalii interesante despre rolul său din “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Citește și: Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

“Aș vrea să-i spun lui Pelin să se gândească prima oară la persoana ei și să facă totul pentru ea. Este un personaj foarte greu de interpretat și care se lasă pradă multor manipulări. Sentimentele ei sunt mixte și ea este foarte îndrăgostită. Nu știe ce să facă, este și foarte nesăbuită. În special în scenele în care predomină inteligența emoțională, mi se pare că totul devine mult mai dificil, dar nu pot să mă las pradă sentimentelor.”, a spus vedeta. Toprak Sağlam, cea care a interpretat rolul lui “Zerrin”, a ținut să lase câteva cuvinte în mediul online pentru colega sa de platou.

“Sunt cineva care își iubește locul de muncă. Toate comentariile mă fac să fiu foarte bucuroasă. Există și comentarii foarte drăguțe despre performanța mea generală. Nu există lucruri care să mă supere. Lucrez de când aveam 13 ani.”, a spus Toprak Sağlam.

În articolul

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all - black și s-a lăsat fotografiată alături de prieteni. Cum arată accesoriul pe care l-a purtat în jurul abdomenului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x