Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu. Ce spun presa din Turcia

Publicat pe 03.01.2024 la 11:00 Actualizat pe 03.01.2024 la 11:23

În presa din Turcia se zvonește că Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu. Care este adevărul.

Beril Pozam poartă o maletă neagră și Ersin Arici poartă o cămașă închisă la culoare

Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu

Happy Channel

Cel de-al doilea sezon Golden Boy – Dragoste rebelă a fost așteptat de fani pe toată durata verii. La început s-a vorbit despre relația de iubire dintre protagoniști care se pare că a depășit limitele micului ecran. Acum alți actori par să-și fi îndreptat sentimentele către realitate.

Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu

În presa din Turcia se vorbește despre o idilă între actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı. Se pare că actorii ar fi călătorit împreună într-o vacanță romantică în această vară, arată aksam.com.tr. Pe lângă Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Emre Altuğ și Gözde Kansu, se pare că și colegii Beril Pozam și Ersin Arıcı formează un cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalistul Bilal Özcan a vorbit despre această posibilitate. Cei doi joacă rolurile Abidin și Suna în Golden Boy – Dragoste rebelă. Cât despre personajul său din celebrul serial, Suna este fiica cea mare ai lui Kazım și Esme. Este una dintre cele mai admirate fete din Antep. Este deopotrivă educată și frumoasă. Visul său este să-și construiască o familie frumoasă și să plece din vila în care a locuit încă de mică.

Citește și: Beril Pozam, încrezătoare în cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent

Cu toate că își iubește fratele și mama foarte mult, este capabilă să riște totul pentru a-și îndeplini visul. Cât despre Ersin Arıcı, acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Atât actorii din rolurile principale, cât și cei din rolurile secundare au reușit să atragă atenția încă de la început. Unul dintre aceștia este Ersin Arıcı. Joacă rolul Abidin și este apreciată în mediul online ca fiind o vedetă de excepție. Prinși în povestea dintre Suna și Abidin, fanii seriei au reușit să realizeze observații interesante despre aceștia. “Abidin experimentează dragostea și durerea la un nivel atât de înalt încât doare foarte tare.”, au scris fanii.

Cine este Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă

Actorul s-a născut în 1991 și a fost implicat în nenumărate proiecte de-a lungul timpului. Din 2016 și-a început cariera și după ce a interpretat rolul Sami în serialul Pe care dintre noi nu ne-a iubit ( Hangimiz Sevmedik), a fost adăugat distribuției din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Beril Pozam este inspirată de colegii din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Vezi ce a declarat vedeta în cel mai nou număr al revistei “Women’s Shine” Turcia

Cuplul Ersin Arıcı și Beril Pozam a reușit să-i surprindă pe fani în așa fel încât aceștia nu au mai putut vedea povestea fără Abidin și Suna. Este drept să menționăm faptul că Ersin Arıcı este unul dintre cei mai importanți actori ai acestui sezon, iar performanța sa este incredibilă.

“El nu joacă un rol, el trăiește.”, au scris fanii. Desigur, subiectul nu ar trebui trecut cu vederea fără să se menționeze performanța îndrăgitei Beril Pozam. Aceasta are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe plajă, acolo unde profită de ultimele zile călduroase.

“Am fost îngropată în nimic pentru mult timp, a fost distractiv.”, a scris aceasta în dreptul imaginilor. Peste 300 de comentarii au lăsat fanii, dar și mii de aprecieri.

În articolul

Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu. Ce spun presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x