Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lăsat un mesaj emoționant în memoria tatălui său. Fotografia postată de vedetă i-a surprins pe fani

Publicat pe 18.03.2022 la 12:04 Actualizat pe 18.03.2022 la 13:05

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lăsat un mesaj emoționant în memoria tatălui său și a postat o imagine cu acesta în mediul online. Fotografia i-a surprins pe fani.

Bige Önal poartă o bluză cu mâneci scurte și are părul desprins

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lăsat un mesaj emoționant în memoria tatălui său și a postat o imagine cu acesta în mediul online. Erhan Önal a încetat din viață la vârsta de 63 de ani, asta după ce mama vedetei a avut aceeași soartă din cauza leucemiei.

Cu toate că a trecut prin tragedii care i-au marcat viața, Bige Önal a continuat să rămână aceeași actriță de valoare și să își încânte urmăritorii cu apariții inedite pe micile ecrane.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lăsat un mesaj emoționant în memoria tatălui său

Erhan Önal s-a stins din viață pe data de 16 martie 2021 și a lăsat în urmă doi copii și o carieră impresionantă în fotbal. Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a fost șocată de vestea trecerii în neființă a tatălui său, asta după ce mama sa a avut aceeași soartă din cauza leucemiei. În timpul înmormântării, alături de vedetă a fost iubitul Aras Bulut Iynemli. Fanii au rămas contrariați să afle că ceilalți colegi de pe platourile de filmare nu i-au putut oferi sprijini frumoasei vedete.

Cu toate acestea, Hande Erçel a fost cea care a dezvăluit motivele pentru care nu a putut fi alături de prietena ei în cele mai dificile momente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Niciodată nu am înțeles cum trec 365 de zile. În timp ce trăesc cu tine în gând, ascult tot ceea ce se întâmplă în jur și mă gândesc la vorbele pe care mi le spuneai întotdeauna. Nu știu dacă pentru altcineva ar însemna ceva cu adevărat, dar eu am crezut că vei fi întotdeauna în preajmă. Chiar și în absența ta, eu îți simt prezența, tăticule. Mi-e dor de tine în fiecare moment. Trăiesc fiecare zi și știu că și tu ești undeva acolo și te gândești la mine.”, au fost cuvintele pe care Bige Önal le-a lăsat în mediul online.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a avut sprijinul colegilor de platou

Conform Bitypix.com, atât Hande Erçel cât și Kerem Bürsin au încercat să îi ofere un sprijin real actriței Bige Önal, însă aceștia nu au putut părăsi platourile de filmare pentru înmormântarea lui Erhan Önal. Ulterior, cei doi au călătorit 700 de km pentru a-i fi alături prietenei în cele mai dificile momente.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu doar doi ani înainte de tragedia pierderii tatălui său, Bige Önal a trecut printr-un sentiment similar asta după ce mama sa, fostul model Mine Baysan, a încetat din viață din cauza leucemiei. Părinții actriței s-au despărțit atunci când vedeta avea doar 9 ani. Vedeta are un frate vitreg din partea tatălui, fotbalistul Patrick Mölzl.

Citește și: 5 lucruri pe care nu le știai despre Bige Önal din “Dragostea pluteste în aer”. Cum este actrița în viața reală

Acesta a mărturisit că nu a putut fi alături de sora sa în cele mai dificile momente, asta pentru că restricțiile impuse de pandemie i-au făcut imposibilă călătoria din Germania către Turcia. De asemenea, Patrick Mölzl și-a exprimat dezamăgirea de a nu-și fi putut lua rămas bun de la părintele său, în condițiile în care cei doi aveau o relație excelentă. Cât despre relația cu Bige Önal, acesta mărturisește că este una formală.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a lăsat un mesaj emoționant în memoria tatălui său. Fotografia postată de vedetă i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x