Buçe Buse Kahraman și-a dorit un personaj ca “Pelin” în cadrul proiectului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Care au fost cerințele vedetei

Publicat pe 13.08.2023 la 16:00 Actualizat pe 13.08.2023 la 13:45

Buçe Buse Kahraman a ținut încă de la începuturile proiectului "Golden Boy - Dragoste rebelă" să interpreteze un personaj ca "Pelin". Vedeta a făcut primele declarații pe subiect.

Buçe Buse Kahraman poartă un maiou alb și părul lung, desprins și ține mâna stângă în dreptul bărbiei

Buçe Buse Kahraman și-a dorit un personaj ca “Pelin” în cadrul proiectului “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Buçe Buse Kahraman recunoaște că preferă să joace roluri la extreme. De aceea, atunci când a intrat în proiectul “Golden Boy” și-a dorit un personaj ca “Pelin”. Ultimele declarații ale vedetei.

Buçe Buse Kahraman și-a dorit un personaj ca “Pelin” în cadrul proiectului “Golden Boy – Dragoste rebelă”

De-a lungul timpului, vedeta din Turcia și-a ales roluri care să îi scoată în evidență personalitatea, dar și să descopere secrete ținute ascunse doar pentru ea. Același lucru s-a petrecut și în cazul personajului “Pelin”, femeia în care s-a transformat pentru proiectul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Este partenera lui “Ferit” și a devenit unul dintre cele mai urâte personaje ale serialului. Poartă lupte intense cu Seyran și a primit nenumărate comentarii acide pe rețelele sociale.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai recent interviu, vedeta a dezvăluit cum ține să-și portretizeze fiecare imagine pe care o afișează pe micile ecrane. Din punctul său de vedere, este foarte important ca fiecare rol să aibă unicitatea sa.

Citește și: Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o ținută all - black și s-a lăsat fotografiată alături de prieteni. Cum arată accesoriul pe care l-a purtat în jurul abdomenului

“Aș vrea să joc fiecare personaj foarte diferit de caracterul meu din realitate, la extreme față de sentimentele mele obișnuite. De aceea îmi place de Pelin. La cele mai multe dintre scene spun că nu aș face niciodată așa ceva și încep să mă gândesc la asta. Ceva nou se naște atunci și se adaugă personalității mele. De aceea mi-ar plăcea să joc personaje opuse mie mult mai des.”, a declarat actrița, potrivit seriesturkish.com.

În general, alege roluri de criminal în serie sau orice reușește să-i atragă atenția și să fie total opus personalității sale din viața de zi cu zi. A punctat că își dorește să-și manevreze mult mai bine mișcările pe platourile de filmare, odată cu proiectele profesionale. Are peste 700 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Buçe Buse Kahraman vorbește despre defectele și calitățile personajului său

Subliniind faptul că nimeni nu se naște doar cu o parte bună sau rea, actrița a dezvăluit care sunt asemănările pe care le-a sesizat față de personajul său.

“Fiecare avem părțile noastre bune și rele. Pelin este un personaj nesăbuit, o fată sinceră care nu se gândește neapărat la consecințe. Pe de-o parte este obsedată. Este foarte atașată de cineva de când era mică și l-a acceptat așa cum era, indiferent de situație. Este un lucru foarte dificil, cred. Eu n-aș putea să fac asta, nu aș putea să accept pe cineva cu totul.”, a declarat Buçe Buse Kahraman.

Citește și: Personajul interpretat de Mert Ramazan Demir în "Golden Boy – Dragoste rebelă" a devenit un adevărat fenomen. Cum a evolut Ferit Korhan

În ceea ce privește asemănarea cu personajul său, aceasta a punctat că nesăbuința este cea care o ghidează în viața reală. A dezvăluit că atunci când își propune ceva, nimeni nu o poate opri.

“După o perioadă, oameni se conectează. Este greu să rupi acea legătură. În acel punct, pot să spun că o înțeleg. Nu este un personaj rău din punctul meu de vedere. Este doar un personaj care își trăiește viața.”, a conchis vedeta din Turcia. S-a născut pe 1 aprilie 1996 în Izmir și are 1.70 cm înălțime.

În articolul

Buçe Buse Kahraman și-a dorit un personaj ca “Pelin” în cadrul proiectului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Care au fost cerințele vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x