Can Yaman din “Vis de iubire” a primit un alt premiu important în cariera sa. Cum a apărut îmbrăcat în mediul online

Publicat pe 22.08.2022 la 12:00 Actualizat pe 07.09.2022 la 10:45

Can Yaman a primit un alt premiu important în cariera sa și a postat totul în mediul online. Cum a apărut îmbrăcat actorul din "Vis de iubire" și ce au spus fanii despre favoritul lor.

Can Yaman poartă un palton maro deschis și are părul dat pe spate, cu gel

Can Yaman din serialul "Vis de iubire"

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască un nume important în industria filmului și a reușit să aibă parte de cele mai inedite roluri în seriale și filme de succes. După ce i-a cucerit pe fanii din țara natală, vedeta a decis să ia cu asalt și Italia, țară ce l-a “adoptat” pentru aproximativ un an.

După ce numele lui a devenit cunoscut în toată lumea, acesta a început să câștige premii importante, atât pentru munca depusă pe micile ecrane, cât și pentru contribuția pe care a reușit să o aducă prin construirea unei organizații ce îi poartă numele.

Citește și: Cele mai bune filme de dragoste turcești. Producții pe care nu trebuie să le ratezi toamna aceasta

Can Yaman din “Vis de iubire” a primit un alt premiu important în cariera sa

După ce și-a câștigat dreptul de a fi printre cei mai iubiți actori, Can Yaman se numără acum printre “Cei mai frumoși actori din lume”, listă ce îi are printre canditați și pe Brad Pitt sau Zac Afron. Acesta și-a continuat cariera în Italia după mai bine de un an în care a lucrat în cadrul unui film mult așteptat de către fani.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Site-ul care l-a clasat pe Can Yaman printer cei mai atrăgători bărbați din lume îi are pe listă și pe Mathew McConaughey, Robert Downey Jr. sau Ryan Gosling. În articolul redactat de către The New Business Herald, conform Seriesturkish.com, Can Yaman a studiat dreptul și a practicat această meserie pentru o perioadă de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai nou proiect al lui Can Yaman se numește “El Turco” și va urma să fie filmat în Turcia, țara sa natală. Până atunci, acesta se bucură de peste 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde continuă să îi uimească pe internauți cu ipostaze inedite, atât din viața profesională, cât și din viața personală. Acesta le arată tuturor antrenamentele sale zilnice, dar și momente simple din viața de zi cu zi, atunci când se bucură de odihnă.

Can Yaman, alături de cele mai importante nume de la Hollywood în cadrul unui festival în Italia

Printre cele mai recente apariții ale lui Can Yaman în mediul online, se numără și câteva fotografii ale sale realizate la Sardinia Film Festival. Acolo, celebrul actorul din “Vis de iubire” a întâlnit unele dintre cele mai mari staturi de la Hollywood și a reușit să se afle printre actorii săi preferați.

Sardinia Film Festival este unul dintre cele mai importante evenimente din țară și are ca invitați nume precum Josh Hartnett, Cuva Gooding Jr., Naomi Harris sau Rossy de Palma. În cadrul ceremoniei, vor participa mai multe țări ce se vor lupta pentru premii importante. Cu toate că proiectele sale din Italia l-au ținut pe actor departe de țara sa natală, acesta și-a anunțat fanii că va fi prezent în Turcia pe tot parcursul verii, dat fiind faptul că filmările pentru serialul “El Turco” vor începe în curând. Până atunci, fanii îl pot urmări pe acesta pe pagina personală de socializare, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe.

În articolul

Can Yaman din “Vis de iubire” a primit un alt premiu important în cariera sa. Cum a apărut îmbrăcat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x